Sant Vicenç de Castellet estrena una caminada a l’entorn del riu Llobregat

Font: Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet
23/09/2010 - 00:00

La programació d'una caminada verda a l'entorn del riu Llobregat és la principal novetat de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura que se celebra a Sant Vicenç de Castellet fins aquest diumenge. Sota el lema ‘El meu petit gest, caminar' s'ha preparat un recorregut semi urbà que sortirà des del pavelló municipal, passant pel marge esquerre del riu Llobregat, la Ceràmica i la Torre del Breny abans de tornar a la zona esportiva. Els participants passaran per la zona d'actuació del projecte Riu Verd II que ha condicionat una part de l'entorn més proper al riu. La sortida serà a les 5 de la tarda.

L'altre plat fort del programa d'actes, organitzat des de la regidoria de Medi Ambient de l'Ajuntament, és la ‘2a pedalada contra el canvi climàtic' de diumenge al matí que l'any passat va tenir una gran acceptació amb la participació d'unes 150 persones. L'organització permetrà fer una o dues voltes a tots els ciclistes que sortiran a les 10.30 des del pavelló per completar un recorregut de quatre quilòmetres.

Cal destacar que durant el matí s'han programat altres activitats per a petits i grans. Hi haurà un taller de fotos en què es podran explicar els beneficis d'anar en bicicleta i les accions que cal fer per a frenar el canvi climàtic i un taller infantil de dibuix. D'altra banda, els alumnes dels centres de primària de Sant Vicenç treballaran durant tota aquesta setmana aspectes relacionats amb el medi ambient.

Relacionats

Notícia

Està adreçada als infants de 8 a 12 anys i finalitzarà el dia 22 de març, Dia Mundial de l’Aigua

Notícia

La Xarxa d'Escoles Verdes celebra la festa del seu 25è aniversari amb una gran trobada al Bages amb un miler d'escolars d'arreu de Catalunya.

Notícia

La recollida de residus amb contenidors intel·ligents s’iniciarà aquest juny als barris de la Balconada i Cal Gravat de Manresa.

Butlletí