Sant Vicenç de Castellet estrena una caminada a l’entorn del riu Llobregat

Font: Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet
23/09/2010

La programació d'una caminada verda a l'entorn del riu Llobregat és la principal novetat de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura que se celebra a Sant Vicenç de Castellet fins aquest diumenge. Sota el lema ‘El meu petit gest, caminar' s'ha preparat un recorregut semi urbà que sortirà des del pavelló municipal, passant pel marge esquerre del riu Llobregat, la Ceràmica i la Torre del Breny abans de tornar a la zona esportiva. Els participants passaran per la zona d'actuació del projecte Riu Verd II que ha condicionat una part de l'entorn més proper al riu. La sortida serà a les 5 de la tarda.

L'altre plat fort del programa d'actes, organitzat des de la regidoria de Medi Ambient de l'Ajuntament, és la ‘2a pedalada contra el canvi climàtic' de diumenge al matí que l'any passat va tenir una gran acceptació amb la participació d'unes 150 persones. L'organització permetrà fer una o dues voltes a tots els ciclistes que sortiran a les 10.30 des del pavelló per completar un recorregut de quatre quilòmetres.

Cal destacar que durant el matí s'han programat altres activitats per a petits i grans. Hi haurà un taller de fotos en què es podran explicar els beneficis d'anar en bicicleta i les accions que cal fer per a frenar el canvi climàtic i un taller infantil de dibuix. D'altra banda, els alumnes dels centres de primària de Sant Vicenç treballaran durant tota aquesta setmana aspectes relacionats amb el medi ambient.

Relacionats

Article

La Marató residu zero, una campanya per promoure l'esmorzar sostenible i saludable i reduir els residus que generen nenes i nens a l’escola.

Notícia

Més de 600 infants de primària de Sant Vicenç de Castellet porten dos mesos millorant els seus hàbits alimentaris i sostenibles a l’hora d’esmorzar. Aquesta és la Setmana Europea de Prevenció de Residus i la campanya ‘Marató Residu Zero’ acaba amb la satisfacció d’haver reduït residus a les 3 escoles del poble i augmentant el respecte cap al medi ambient.

Notícia

Sant Fruitós de Bages continua el programa de cessió, de forma temporal, de les parcel·les que no estan ocupades als horts de La Sagrera i de Riu d’Or per tal de conrear-hi. Els horts es cediran als interessats per un període de 2 anys agrícoles, per tant des del 31 d’octubre de l’any inicial, fins el 31 d’octubre de l’any de venciment

Butlletí