Sant Vicenç de Castellet estrena un espai web d'intercanvi i segona mà

L'objectiu és promoure alternatives al model de consum actual i reduir els residus
Font: Aj. Sant Vicenç
02/12/2009

Entre les accions endegades amb motiu de la celebració de la Setmana de la Prevenció de Residus, Sant Vicenç de Castellet acaba d'estrenar un nou espai web d'intercanvi i segona mà, on es poden oferir i/o demanar objectes o serveis. Tal i com s'explica la pròpia web, en aquest espai es poden oferir "aquells objectes que tots tenim a casa i que no fem servir (llibres, música, pel·lícules, mobles, electrodomèstics, parament per a la llar, material esportiu, roba...) però que poden ser útils per alguna altra persona. De la mateixa forma, podem oferir o demanar serveis com passejar el gos, ajuda per instal·lar un programa, ensenyar a fer ganxet...".

L'esperit d'aquest nou espai és promoure alternatives al model de consum actual, reduir els residus i estalviar recursos naturals, fomentar la solidaritat i les relacions de veïnatge.

Com funciona?
L'Espai d'Intercanvi i 2a Mà permet diverses opcions:

Intercanviar: obtenir un producte/servei a canvi d'una compensació monetària o d'un altre objecte o servei.
Regalar: Obtenir un producte/servei sense rebre res a canvi.
Compartir: Oferir o demanar un objecte o servei per fer-ne un ús compartit. Per exemple: compartir cotxe per desplaçaments diaris, deixar una màquina de tallar gespa o un cotxet de nadó...

Enllaç: www.ajsantvi.cat/intercanvi

AdjuntMida
Image icon mercat_santvi.jpg16.41 KB

Relacionats

Article

La Marató residu zero, una campanya per promoure l'esmorzar sostenible i saludable i reduir els residus que generen nenes i nens a l’escola.

Notícia

Més de 600 infants de primària de Sant Vicenç de Castellet porten dos mesos millorant els seus hàbits alimentaris i sostenibles a l’hora d’esmorzar. Aquesta és la Setmana Europea de Prevenció de Residus i la campanya ‘Marató Residu Zero’ acaba amb la satisfacció d’haver reduït residus a les 3 escoles del poble i augmentant el respecte cap al medi ambient.

Notícia

Sant Fruitós de Bages continua el programa de cessió, de forma temporal, de les parcel·les que no estan ocupades als horts de La Sagrera i de Riu d’Or per tal de conrear-hi. Els horts es cediran als interessats per un període de 2 anys agrícoles, per tant des del 31 d’octubre de l’any inicial, fins el 31 d’octubre de l’any de venciment

Butlletí