Sant Vicenç de Castellet estrena un espai web d'intercanvi i segona mà

L'objectiu és promoure alternatives al model de consum actual i reduir els residus
Font: Aj. Sant Vicenç
02/12/2009

Entre les accions endegades amb motiu de la celebració de la Setmana de la Prevenció de Residus, Sant Vicenç de Castellet acaba d'estrenar un nou espai web d'intercanvi i segona mà, on es poden oferir i/o demanar objectes o serveis. Tal i com s'explica la pròpia web, en aquest espai es poden oferir "aquells objectes que tots tenim a casa i que no fem servir (llibres, música, pel·lícules, mobles, electrodomèstics, parament per a la llar, material esportiu, roba...) però que poden ser útils per alguna altra persona. De la mateixa forma, podem oferir o demanar serveis com passejar el gos, ajuda per instal·lar un programa, ensenyar a fer ganxet...".

L'esperit d'aquest nou espai és promoure alternatives al model de consum actual, reduir els residus i estalviar recursos naturals, fomentar la solidaritat i les relacions de veïnatge.

Com funciona?
L'Espai d'Intercanvi i 2a Mà permet diverses opcions:

Intercanviar: obtenir un producte/servei a canvi d'una compensació monetària o d'un altre objecte o servei.
Regalar: Obtenir un producte/servei sense rebre res a canvi.
Compartir: Oferir o demanar un objecte o servei per fer-ne un ús compartit. Per exemple: compartir cotxe per desplaçaments diaris, deixar una màquina de tallar gespa o un cotxet de nadó...

Enllaç: www.ajsantvi.cat/intercanvi

AdjuntMida
Image icon mercat_santvi.jpg16.41 KB

Relacionats

Acte
15/11/2019
Sant Vicenç de Castellet
Acte
25/11/2019
Espai Ateneu. Biblioteca Salvador Vives Casajuana. C/Creixell, 6. Sant Vicenç de Castellet
Article

La Marató residu zero, una campanya per promoure l'esmorzar sostenible i saludable i reduir els residus que generen nenes i nens a l’escola.

Butlletí