Sant Fruitós presenta una campanya per la recollida d’oli domèstic

Font: Ajuntament de Sant Fruitós de Bages

28/12/2010 - 00:00
Sota el lema "Siguem Responsables - Campanya de Recollida d'Oli domèstic" s'han dissenyat un seguit d'accions per difondre la recollida d'oli domèstic al municipi de Sant Fruitós. Aquestes accions s'iniciaran amb un punt d'informació sobre reciclatge al mercat setmanal de Sant Fruitós, situat tots els dimarts a la Plaça Alfred Figueras.

En aquest punt s'informarà, el 4 i 11 de gener, sobre els beneficis de la recollida selectiva d'oli domèstic i s'obsequiarà, fins esgotar existències, amb un embut per filtrar l'oli a tots els visitants del punt.

A més, aquells que utilitzin, tant el dia 4 com l'11 de gener, el servei de recollida d'oli domèstic de la deixalleria mòbil obtindran un bidó especial pel reciclatge d'oli de cuina. Aquest bidó també es podrà obtenir a la Deixalleria Municipal de Sant Fruitós (Av. Lluís Companys) que també és un punt de recollida de l'oli domèstic.

Per altra banda, durant els primers dies de l'any, el dinamitzadors ambientals encarregats de la campanya també recorreran el municipi de Sant Fruitós amb els tríptics informatius i amb els embuts-filtre premiant a aquelles persones que facin bons ús dels contenidors de recollida selectiva.

Amb aquestes accions es vol promocionar la importància de reciclar l'oli domèstic.

Aquesta campanya de l'Àrea de Medi Ambient de l'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages ha estat possible gràcies a un Pla d'Ocupació Local (Projecte Impuls Treball) de l'Ajuntament de Sant Fruitós on s'ha contractat 2 treballadors per dissenyar i portar a terme aquesta acció de promoció del reciclatge i el suport econòmic de la Diputació de Barcelona.

Relacionats

Notícia

La campanya ‘Objectiu Sostenibilitat! Fem el Clic!’ convida a fer un canvi de mentalitat, fomentar el civisme i les conductes responsables i afavorir un canvi d’hàbits.

Article

S'ha posat en marxa aquest 11 de desembre de 2021, i fins a finals de mes, una nova campanya per conscienciar la ciutadania sobre la importància de la recollida selectiva de residus. Amb l’eslògan “Tria bé, reciclem millor”, la campanya vol fer palès que és possible consumir de forma més sostenible escollint correctament els productes que es compren, i que és important separar bé els residus a les llars perquè facilita la recuperació dels materials que es poden reciclar.

Article

Amb l'objectiu d'ajudar a reduir la despesa energètica de les empreses i fomentar millores en el camp de la reducció d'emissions i l'eficiència en la gestió de residus, l'Ajuntament de Sant Fruitós del Bages ha posat en marxa la segona edició d'un servei gratuït d'assessorament a les empreses pel que fa a la gestió energètica i de residus.

Butlletí