Sant Esteve Sesrovires prepara el 3r mercat de segona mà

L'activitat, ja consolidada, vol fomentar la reutilització i reduir la generació de residus
Font: Aj. Sant Esteve
25/09/2009 - 00:00
El vostre municipi és també notícia? Envieu les vostres notícies a: redaccio@sostenible.es

El mercat de segona mà s'ha consolidat ja com una activitat permanent del calendari de Sant Esteve Sesrovires, amb dues edicions l'any. Després de la darrera convocatòria, celebrada el passat 7 de juny amb molt bona acollida per part de participants i visitants, el mercat tornarà a ocupar la plaça Xic Mateu, el proper 18 d'octubre, de les 11 del matí a les 2 de la tarda.

L'Àrea de Medi Natural del consistori està treballant en l'organització d'aquesta nova edició d'hivern, que podria presentar algunes novetats.

Per poder prendre-hi part, les persones interessades en reservar taula per muntar una parada cal que s'adrecin, presencialment o per telèfon, al Servei d'Informació i Atenció Ciutadana (SIAC) de l'ajuntament o bé enviant un correu electrònic a mediambientaj@sesrovires.cat. La inscripció és gratuïta i pot formalitzar-se fins el divendres dia 16 d'octubre.

El mercat de segona mà és un espai físic on es poden comprar i vendre objectes de segona mà de tota mena. L'objectiu d'aquesta acció és el foment de la reutilització, així com evitar que productes en bon estat es converteixin en residus. L'únic requeriment és que no es poden vendre aliments ni animals.

AdjuntMida
Image icon mercat_ses.jpg53.5 KB

Relacionats

Notícia

Entren en funcionament les plaques fotovoltaiques del Complex Esportiu de Sant Esteve Sesrovires.

Notícia

Gran èxit els tallers sobre reciclatge domèstic per a persones grans dels centres residencials d'Igualada.

Notícia

La recollida selectiva de residus es manté en el 70% després d’aquest període d’implantació.

Butlletí