Sant Esteve Sesrovires crea 'De mans a MANS' un espai per intercanviar material infantil

Font: Ajuntament de Sant Esteve Sesrovires
14/10/2010 - 00:00

Fomentar el consum responsable i conscient del material infantil. Aquest és l'objectiu del nou espai d'intercanvi ‘De mans a MANS'. La iniciativa, impulsada conjuntament per les àrees d'Educació i Medi Natural de l'Ajuntament de Sant Esteve Sesrovires, i per les llars d'infants municipals, La Ginesta i El Picarol vol promoure entre les famílies l'hàbit de reutilitzar el material infantil en bon estat.  

L'espai ‘Mans a mans' que serà inaugurat el proper divendres 15 d'octubre a Els Jardinets, a Sant Esteve, convida a posar en valor la solidaritat i la cooperació, així com a reflexionar sobre allò que consumim.

Un espai obert a tothom
Les persones interessades en l'ús d'aquest espai disposaran d'un carnet de pertinença i podran dur qualsevol tipus de material infantil, sobretot net i en bon estat, com roba, mobiliari, joguines, contes, llibres, entre d'altres. Els usuaris podran tant rebre com donar material, i no cal que sigui en el mateix moment.

Eines per conscienciar
En aquest espai també es facilitaran recursos per fomentar el consum responsable de productes que es poden reutilitzar, a través de diverses publicacions o de l'organització d'activitats periòdiques, com poden ser exposicions, xerrades o tertúlies.

Acte de presentació
A l'acte de presentació assistiran l'alcalde, Enric Carbonell, el regidor d'Educació i Medi Natural, Antoni Bassas, i la representant de l'Agenda 21 Escolar de Barcelona, Hilda Weissman.
La presentació de l'espai anirà acompanyada d'un taller que sota el títol "Construcció de l'església" utilitzarà material de rebuig per reproduir l'edifici més emblemàtic de Sant Esteve. L'activitat està oberta a nens i nenes de totes les edats.

Relacionats

Notícia

Entren en funcionament les plaques fotovoltaiques del Complex Esportiu de Sant Esteve Sesrovires.

Notícia

Es presenta un nou servei d’assessorament municipal: el Punt d’Informació per la Transició Energètica i la Sostenibilitat. 

Notícia

Els Comitès Ambientals de Sant Feliu de Llobregat posen en comú la seva feina sobre refugis climàtics.

Butlletí