Sant Esteve fomenta l'ús de l'embolcall reutilitzable amb el Boc'n Roll

Aquesta iniciativa s'emmarca dins de la campanya municipal per la prevenció de residus
Font: Aj. Sant Esteve
08/02/2010

Endur-se l'entrepà, les galetes o la fruita, a la feina o a l'escola, pot suposar que usem com a embolcall productes d'usar i llençar: paper d'alumini, film transparent, etc. Evitar l'ús d'aquests productes i fomentar la reutilització és l'objectiu de la promoció, per part de l'àrea de Medi Natural de l'ajuntament de Sant Esteve Sesrovires, del Boc'n Roll

El Boc'n Roll és un producte per embolicar l'entrepà, els sandvitxos, etc, ideal per dur a qualsevol lloc. Es pot utilitzar una i altra vegada i és totalment rentable. Simplement s'embolica al voltant de l'aliment i el tancament fàcil de velcro el deixa protegit, alhora que serveix d'estovalles individuals.  La part exterior és de material tèxtil de cotó i polièster mentre que l'interior és de plàstic ecològic, reciclable i molt resistent. 

Boc'n Roll, que es pot adquirir als Serveis Econòmics de l'ajuntament al preu de 2 euros, està subvencionat en el 50% per l'ajuntament. A més, en el moment d'adquirir-lo es lliura gratuïtament una bossa reutilitzable. 

Aquesta iniciativa s'emmarca dins de la campanya municipal per la prevenció de residus "No en facis una muntanya!". Durant l'any passat ja es va dur a terme amb èxit la iniciativa "Estalviar bosses de plàstic té premi!" per sensibilitzar la ciutadania de la importància de reduir residus i de substituir els embolcalls de plàstic per altres materials sostenibles i que va suposar un estalvi d'unes 30 mil bosses de plàstic durant sis mesos. 

Més informació: Boc'n Roll a l'especial Ecodissenys de Sostenible.cat

AdjuntMida
Image icon Així és el Boc'n Roll16.2 KB

Relacionats

Notícia

El Departament de Medi Ambient de l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca ha iniciat una nova campanya per a la reducció de residus, amb tallers i recursos a les escoles. Aquest més de març s’ofereixen tallers a l’alumnat de primer de primària de totes les escoles del municipi, amb educadores i educadors ambientals.

Notícia

Santa Coloma de Cervelló s'afegeix a la iniciativa impulsada per l'Hospitalet, Sant Boi, Esplugues, Sant Just, Cornellà, Sant Joan Despí i Sant Vicenç dels Horts. Ciclistes a partir dels 8 anys podran participar en aquest passeig en bici que se celebrarà el 29 de setembre durant la Setmana Europea de la Mobilitat Sostenible

Notícia

L’Ajuntament de Sant Just Desvern va aprovar una moció en el darrer Ple on va declarar l'estat d'emergència climàtica. La moció reconeix que tant l'atmosfera del nostre planeta com els éssers vius que conformen la seva biosfera es troben en greu perill. Entre d'altres es proposa  accelerar l’abandonament de l’ús de combustibles fòssils i promoure l'autoconsum.

Butlletí