Sant Esteve fomenta l'ús de l'embolcall reutilitzable amb el Boc'n Roll

Aquesta iniciativa s'emmarca dins de la campanya municipal per la prevenció de residus
Font: Aj. Sant Esteve
08/02/2010

Endur-se l'entrepà, les galetes o la fruita, a la feina o a l'escola, pot suposar que usem com a embolcall productes d'usar i llençar: paper d'alumini, film transparent, etc. Evitar l'ús d'aquests productes i fomentar la reutilització és l'objectiu de la promoció, per part de l'àrea de Medi Natural de l'ajuntament de Sant Esteve Sesrovires, del Boc'n Roll

El Boc'n Roll és un producte per embolicar l'entrepà, els sandvitxos, etc, ideal per dur a qualsevol lloc. Es pot utilitzar una i altra vegada i és totalment rentable. Simplement s'embolica al voltant de l'aliment i el tancament fàcil de velcro el deixa protegit, alhora que serveix d'estovalles individuals.  La part exterior és de material tèxtil de cotó i polièster mentre que l'interior és de plàstic ecològic, reciclable i molt resistent. 

Boc'n Roll, que es pot adquirir als Serveis Econòmics de l'ajuntament al preu de 2 euros, està subvencionat en el 50% per l'ajuntament. A més, en el moment d'adquirir-lo es lliura gratuïtament una bossa reutilitzable. 

Aquesta iniciativa s'emmarca dins de la campanya municipal per la prevenció de residus "No en facis una muntanya!". Durant l'any passat ja es va dur a terme amb èxit la iniciativa "Estalviar bosses de plàstic té premi!" per sensibilitzar la ciutadania de la importància de reduir residus i de substituir els embolcalls de plàstic per altres materials sostenibles i que va suposar un estalvi d'unes 30 mil bosses de plàstic durant sis mesos. 

Més informació: Boc'n Roll a l'especial Ecodissenys de Sostenible.cat

AdjuntMida
Image icon Així és el Boc'n Roll16.2 KB

Relacionats

Notícia

El Departament de Medi Ambient de l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca ha iniciat una nova campanya per a la reducció de residus, amb tallers i recursos a les escoles. Aquest més de març s’ofereixen tallers a l’alumnat de primer de primària de totes les escoles del municipi, amb educadores i educadors ambientals.

Notícia

Gavà ha aportat lesives idees i experiències en la jornada “Oportunitats i riscos de l’economia circular” celebrada al Prat de Llobregat. La trobada s’emmarcava en el projecte Ecoindústria, amb què els ajuntaments del Prat de Llobregat, Gavà, Sant Boi i Viladecans, volen promoure un model sostenible al Delta del Llobregat a nivell ambiental, econòmic i social a través de l’impuls de l’economia circular.

Notícia

Han començat obres de millora en el sistema de captació i distribució d’aigua dels horts municipals a El Prat de Llobregat. L’objectiu és millorar l'eficiència de la xarxa, l’impacte ambiental de l’equipament i reduir en gran mesura el consum d’aigua potable.

Butlletí