Sant Cugat promou l'ús de les noves tecnologies per combatre el canvi climàtic

Una nova campanya farà servir YouTube i Facebook per promoure la participació dels ciutadans
Font: Aj. Sant Cugat
19/06/2009 - 00:00
El vostre municipi és també notícia? Envieu les vostres notícies a: redaccio@sostenible.es

L'ajuntament de Sant Cugat acaba de presentar la campanya  "Ara, contra el canvi climàtic, activa't", emmarcada dins l'Estratègia Local contra el Canvi Climàtic, i que pretén promoure, fent ús de les noves tecnologies, la participació de la ciutadania en actuacions que afavoreixin la lluita contra el canvi climàtic.

Entre d'altres actuacions, s'han editat una sèrie de 14 vídeos que es poden visualitzar al canal YouTube Sant Cugat i a www.santcugat.cat/santcugat2020, on diversos santcugatencs donen consells que afavoreixin actuacions ambientals i sostenibles. A més, aquesta campanya s'està publicitant entre els usuaris santcugatencs de la xarxa social Facebook.

La tinenta d'alcalde de Medi Ambient de Sant Cugat, Marta Subirà, assegura que "aquesta acció lliga el Pla Local d'Innovació i les noves tecnologies amb la lluita de l'ajuntament contra el canvi climàtic. Volem que, a través d'aquests nous canals multimèdia, la gent del carrer i els ciutadans facin seus aquests consells".

Relacionats

Article

El ple ha acordat l'adhesió a la Xarxa Metropolitana de Refugis Climàtics

Article

Alimentem Collserola! el projecte de Transició Agroecològica impulsat pel Consorci del Parc Natural de Collserola dinamitzat per la cooperativa Arran de terra, ha iniciat el programa "Agroecologia escolar a Collserola: responem a l'emergència climàtica!" en col·laboració amb la cooperativa l'Ortiga. Aquesta iniciativa pretén apropar als centres educatius la realitat agrària de la Serra de Collserola.​

Article

L’Observatori de l’Aigua de Terrassa, OAT, l’òrgan de participació ciutadana vinculada al servei d’abastament municipal, celebra el cinquè aniversari de la seva creació.

Butlletí