Sant Cugat participa a la campanya “Estima els teus colors. Estima el Vallès”

Font: Ajuntament de Sant Cugat del Vallés
08/09/2010

L'Ajuntament de Sant Cugat s'ha sumat a la campanya ciutadana "Estima els teus colors. Estima el Vallès" que té com a objectiu fomentar el reciclatge i la separació dels residus al Vallès Occidental. La campanya, organitzada pel Consorci per a la Gestió de Residus del Vallès Occidental, difondrà a partir del 13 de setembre missatges informatius -a través de díptics, banderoles, cartells i anuncis als mitjans de comunicació- per conscienciar a la ciutadania de la necessitat de reduir, separar i reutilitzar els residus. Cal destacar que és la primera vegada que es planteja una campanya d'aquest tipus a nivell comarcal.

A més a més, els ciutadans que s'hi adhereixin -portant residus als punts verds municipals- rebran com a obsequi una bossa reutilitzable per fer la compra. Aquesta bossa es podrà recollir els dies 21, 22, 23, 28 i 29 de setembre, i 5 i 6 d'octubre, al Punt Verd del Centre (avinguda Roquetes s/n), al Punt Verd de can Calopa (crta C-1413 km 6'5) o al Punt Verd Mòbil. (Podeu veure els horaris a www.santcugat.cat).

Relacionats

Notícia

Els dies 14 i 15 d'octubre del 2020 s'emetrà en streaming i des de Sant Cugat del Vallès la 3a edició d’acusti.cat, el Congrés d’Acústica de Catalunya. L'esdeveniment comptarà amb diverses activitats de debat i reflexió paral·leles entorn els reptes i dilemes al voltant de la problemàtica del soroll. 

Article

L’Ajuntament de Sant Cugat del Vallès ha reduït a la meitat el consum energètic per climatitzar la piscina municipal coberta gràcies a la instal·lació de 160 panells solars híbrids​

Acte
14/10/2020 - 09:00
Sant Cugat del Vallès

Butlletí