Sant Cugat participa a la campanya “Estima els teus colors. Estima el Vallès”

Font: Ajuntament de Sant Cugat del Vallés
08/09/2010

L'Ajuntament de Sant Cugat s'ha sumat a la campanya ciutadana "Estima els teus colors. Estima el Vallès" que té com a objectiu fomentar el reciclatge i la separació dels residus al Vallès Occidental. La campanya, organitzada pel Consorci per a la Gestió de Residus del Vallès Occidental, difondrà a partir del 13 de setembre missatges informatius -a través de díptics, banderoles, cartells i anuncis als mitjans de comunicació- per conscienciar a la ciutadania de la necessitat de reduir, separar i reutilitzar els residus. Cal destacar que és la primera vegada que es planteja una campanya d'aquest tipus a nivell comarcal.

A més a més, els ciutadans que s'hi adhereixin -portant residus als punts verds municipals- rebran com a obsequi una bossa reutilitzable per fer la compra. Aquesta bossa es podrà recollir els dies 21, 22, 23, 28 i 29 de setembre, i 5 i 6 d'octubre, al Punt Verd del Centre (avinguda Roquetes s/n), al Punt Verd de can Calopa (crta C-1413 km 6'5) o al Punt Verd Mòbil. (Podeu veure els horaris a www.santcugat.cat).

Relacionats

Notícia

El 70% de la xarxa d'enllumenat públic de Valldoreix ja compta amb un sistema de telegestió que permet monitorar i gestionar de forma remota 31 dels 50 quadres elèctrics del territori. Aquest sistema permet, a través d'una aplicació informàtica, controlar l'horari d'encesa i apagat de cada fanal de manera individual i detectar avaries a qualsevol zona.  El nou sistema permet controlar l'horari d'encesa i apagat de cada fanal i detectar avaries a qualsevol zona

Notícia

Els dies 28 i 29 d’abril del 2020 se celebrarà a ESADE-Creapolis (Sant Cugat del Vallès) la 3a edició d’acusti.cat, el Congrés d’Acústica de Catalunya, commemorant el dia internacional contra el soroll. L'esdeveniment comptarà amb diverses activitats de debat i reflexió paral·leles entorn els reptes i dilemes al voltant de la problemàtica del soroll. 

Acte
28/04/2020 - 09:00
ESADE Creapolis. Sant Cugat del Vallès

Butlletí