Sant Cugat participa a la campanya “Estima els teus colors. Estima el Vallès”

Font: Ajuntament de Sant Cugat del Vallés
08/09/2010

L'Ajuntament de Sant Cugat s'ha sumat a la campanya ciutadana "Estima els teus colors. Estima el Vallès" que té com a objectiu fomentar el reciclatge i la separació dels residus al Vallès Occidental. La campanya, organitzada pel Consorci per a la Gestió de Residus del Vallès Occidental, difondrà a partir del 13 de setembre missatges informatius -a través de díptics, banderoles, cartells i anuncis als mitjans de comunicació- per conscienciar a la ciutadania de la necessitat de reduir, separar i reutilitzar els residus. Cal destacar que és la primera vegada que es planteja una campanya d'aquest tipus a nivell comarcal.

A més a més, els ciutadans que s'hi adhereixin -portant residus als punts verds municipals- rebran com a obsequi una bossa reutilitzable per fer la compra. Aquesta bossa es podrà recollir els dies 21, 22, 23, 28 i 29 de setembre, i 5 i 6 d'octubre, al Punt Verd del Centre (avinguda Roquetes s/n), al Punt Verd de can Calopa (crta C-1413 km 6'5) o al Punt Verd Mòbil. (Podeu veure els horaris a www.santcugat.cat).

Relacionats

Notícia

Del 15 al 22 de setembre Sant Cugat viurà novament una setmana plena d’activitats per fomentar una mobilitat més sostenible i segura. L’objectiu és impulsar entre la ciutadania l’ús dels mitjans de transport sostenibles i, en particular, el transport públic, la bicicleta, la mobilitat a peu i els vehicles elèctrics.
Article

L'Ajuntament de Sant Cugat del Vallès ha clausurat la pedrera Berta, ubicada entre Sant Cugat i el Papiol, després de l'ordre rebuda per la Generalitat per aturar els treballs d'aportació de terres que fins ara continuaven fent-se al sot a instàncies de l'empresa gestora Jaime Franquesa.

Acte
26/06/2019 - 09:30
ESADE Creapolis 57 Avinguda de la Torre Blanca 08172 Sant Cugat del Vallès

Butlletí