Sant Cebrià de Vallalta informa sobre com separar la fracció orgànica

L'ajuntament també ha endegat un projecte per promocionar el compostatge domèstic
Font: Aj. Sant Cebrià de Vallalta
07/11/2009

A partir del 16 de novembre, Sant Cebrià de Vallalta inicia el servei de recollida selectiva de la matèria orgànica, amb 280 contenidors arreu del municipi. En motiu de la implantació del nou servei, l'ajuntament va iniciar a mitjans d'octubre una campanya de comunicació que, amb el lema "Puja al tren! Recollida selectiva de matèria orgànica", té per objectiu donar a conèixer a la ciutadania en què consisteix el servei i com poden fer la recollida d'aquesta fracció.

En el marc de la campanya es va editar un paquet informatiu que s'ha enviat a 2.500 llars del municipi, amb un fulletó, una carta, un magnètic per a la nevera i una invitació al Punt d'Atenció Ciutadana, on s'atén de forma personalitzada als veïns resolent els seus dubtes i es lliura un cubell per a l'orgànica, un paquet de bosses compostables i un obsequi per fomentar la reducció de residus a casa.

Promoció del compostatge
De forma paral·lela, l'ajuntament també ha endegat un projecte de compostatge domèstic municipal, que consisteix en donar informació, assessorament i recursos a les persones interessades en fer el seu propi adob a casa.

Relacionats

Article

El temporal Gloria, que va passar entre els dies 20 i 23 de gener del 2020, va sacsejar el litoral tant a la seva part emergida com a la submergida.

Notícia

La policia, juntament amb la brigada, busca els infractors que no reciclen bé obrint les bosses de deixalles.

Notícia

Diversos carrers de Mataró disposaran d’un nou sistema d’enllumenat LED que suposarà un estalvi energètic anual del 52%. Les obres, amb una durada de 4 mesos i un cost de 135.990 €, s’emmarquen en el Pla Director de l’Enllumenat Públic i en el Pla d’Acció per l’Energia Sostenible i el Clima de Mataró (PAESC) com a mesura de reducció d’emissions i eficiència energètica i compten amb finançament del Fons Europeu de Desenvolupament Regional de la Unió Europea (FEDER).

Butlletí