Sant Boi s'adhereix al Consorci dels Espais Naturals del Delta del Llobregat

L'organisme gestionarà els espais humits de Can Dimoni
Font: Aj. Sant Boi
21/10/2009 - 00:00

L'ajuntament de Sant Boi de Llobregat acaba d'aprovar l'adhesió del municipi al Consorci dels Espais Naturals del Delta del Llobregat, fet que garanteix que les llacunes de Can Dimoni es gestionin, s'estudiïn, es conservin i es divulguin al mateix nivell que la resta d'espais del delta, com són la reserva d'El Remolar-Filipines o les platges de Viladecans i El Prat.

L'adhesió al consorci també permetrà ampliar l'oferta d'ús públic i de serveis per contribuir a elevar el grau de coneixement que la ciutadania té d'aquests espais, així com millorar-ne la vigilància.

Can Dimoni són tres llacunes a la zona agrícola de Sant Boi que estan catalogades com a Zona d'Especial Protecció d'Aus dins la Xarxa Natura 2000. Amb una extensió de 29 hectarees constitueixen un espai interessant per la diversitat de fauna i flora que acull.

Relacionats

Notícia

En el marc del projecte Ecoindústria s’ha posat en marxa una important actuació per realitzar una diagnosi exhaustiva en els polígons industrials dels ajuntaments del Delta del Llobregat en relació a l’economia circular.

Article

Re-connecta: un espai per donar una segona vida a petits electrodomèstics i connectar amb la comunitat.

Notícia

Les primeres actuacions es fan a l'escola Antoni Gaudí i al centre cívic La Gralla

Butlletí