Sant Boi posa en marxa més d'una trentena d'horts socials

Font: Ajuntament de Sant Boi de Llobregat i Europa Press
14/03/2016 - 09:27

L'Ajuntament de Sant Boi de Llobregat ha posat en marxa els horts comunitaris de Can Pinyol, un espai amb 36 parcel·les que han estat assignades a persones ateses pels serveis socials, a entitats i a veïns interessats en l'agricultura.

Els horts comunitaris de Can Pinyol estan ubicats a la carretera de Sant Climent, en uns terrenys de l'Ajuntament que han estat condicionats per l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB).

La Fundació Marianao, per concessió de l'Ajuntament, és l'encarregada de gestionar les 36 parcel·les, un terç de les quals han estat assignades a persones ateses pels serveis socials municipals, un altre terç a persones del municipi interessades en el projecte, i un últim terç a entitats del barri.


Etiquetes: 
Categories: 

Relacionats

Notícia
Barcelona reparteix collita dels horts dels terrats municipals

La instal·lació impulsa aquesta acció de solidaritat de quilòmetre zero amb el doble objectiu d’ajudar aquells rubinencs i rubinenques que més ho necessiten durant l’estat d’alarma per coronavirus i d’evitar el malbaratament dels aliments cultivats

Notícia

Ecovidrio i la Unió Esportiva Santboiana van impulsar des de mitjans de febrer la campanya a 'Aquest partit el guanyem nosaltres', per reciclar el pes del primer equip del club en envasos de vidre.

Notícia

L’Ajuntament de Rubí ha programat un curs pràctic de jardineria i horticultura dirigit a una dotzena de joves en risc d’exclusió social. L’objectiu d’aquesta formació, que s’impartirà als horts municipals de Cova Solera entre els mesos de març i maig, és oferir recursos a les persones participants perquè els sigui més fàcil trobar feina.

Butlletí