Sant Boi posa en marxa més d'una trentena d'horts socials

Font: Ajuntament de Sant Boi de Llobregat i Europa Press
14/03/2016 - 09:27

L'Ajuntament de Sant Boi de Llobregat ha posat en marxa els horts comunitaris de Can Pinyol, un espai amb 36 parcel·les que han estat assignades a persones ateses pels serveis socials, a entitats i a veïns interessats en l'agricultura.

Els horts comunitaris de Can Pinyol estan ubicats a la carretera de Sant Climent, en uns terrenys de l'Ajuntament que han estat condicionats per l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB).

La Fundació Marianao, per concessió de l'Ajuntament, és l'encarregada de gestionar les 36 parcel·les, un terç de les quals han estat assignades a persones ateses pels serveis socials municipals, un altre terç a persones del municipi interessades en el projecte, i un últim terç a entitats del barri.


Etiquetes: 
Categories: 

Relacionats

Notícia

A través de l'ajuntament, Consell Comarcal i la Cooperativa Agroecològica l'Aresta cerquen propietaris de terrenys que els tinguin en desús per fer-hi horts i recuprar la terra per al sembrat.

Notícia

La modificació puntual del Pla General Metropolità està destinada a potenciar el treball de la pagesia local i el manteniment de les zones boscoses.

Notícia

Els ajuntaments de Sant Boi, Castelldefels, el Prat de Llobregat, Gavà i Viladecans, el Consorci de Turisme i el Consell Comarcal del Baix Llobregat han presentat el Pla de Sostenibilitat Turística del Delta del Llobregat (PSTD). Aquest projecte transformador i sostenible té com a repte principal millorar el capital natural del sistema turístic i la seva adaptació al canvi climàtic.

Butlletí