Sant Boi posa en marxa més d'una trentena d'horts socials

Font: Ajuntament de Sant Boi de Llobregat i Europa Press
14/03/2016 - 09:27

L'Ajuntament de Sant Boi de Llobregat ha posat en marxa els horts comunitaris de Can Pinyol, un espai amb 36 parcel·les que han estat assignades a persones ateses pels serveis socials, a entitats i a veïns interessats en l'agricultura.

Els horts comunitaris de Can Pinyol estan ubicats a la carretera de Sant Climent, en uns terrenys de l'Ajuntament que han estat condicionats per l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB).

La Fundació Marianao, per concessió de l'Ajuntament, és l'encarregada de gestionar les 36 parcel·les, un terç de les quals han estat assignades a persones ateses pels serveis socials municipals, un altre terç a persones del municipi interessades en el projecte, i un últim terç a entitats del barri.


Etiquetes: 
Categories: 

Relacionats

Notícia

Els arbres plantats al Parc Ambiental de la Torre de la Vila s'inclouen en la campanya "Un arbre per Europa". Ens hem sumat a aquesta iniciativa de l'associació juvenil no partidista Equip Europa,  que compta amb el suport de l’Oficina del Parlament Europeu a Espanya.

Article

El projecte “Horts al terrat”, de l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat, ha rebut el premi Nova Bauhaus de la Unió Europea en una cerimònia que s’ha celebrat a la ciutat de Brussel·les el divendres 12 d’abril.

Article

El reconeixement destaca la sostenibilitat i la inclusió del projecte d’horticultura de l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat (IMPD) i la votació és oberta a tota la ciutadania.

Butlletí