Sant Boi de Llobregat posa en marxa el programa d'activitats 'Endolla't a la sostenibilitat'

Font: Ajuntament de Sant Boi de Llobregat
16/04/2012 - 00:00

L'Ajuntament de Sant Boi de Llobregat ha posat en marxa aquest mes d'abril el programa "Endolla't a la sostenibilitat". És una nova oferta regular d'activitats educatives per a la sostenibilitat, adreçada a tota la població. Fins ara hi havia un programa adreçat de forma exclusiva a les escoles.

Les activitats previstes permetran a les persones que s'hi apuntin xerrar una estona amb el pastor de les cabres que ajuden a prevenir incendis al Montbaig, passejar a peu per veure els cirerers en flor sense sortir de Sant Boi, visitar en carro el Parc Agrari del Baix Llobregat i cuinar carxofes autòctones, visitar les llacunes de Can Dimoni per conèixer la gran diversitat d'aus que hi viuen o passar per diferents llocs del municipi i comparar i mesurar els sons i els sorolls que s'hi senten.

El programa es du a terme amb la col·laboració de diverses entitats i organismes de la ciutat i l'entorn. Hi ha activitats gratuïtes i de pagament. La majoria es proposen per als caps de setmana.

Més informació:
Activitats educació per a la sostenibilitat 2012.xls

 

AdjuntMida
Image icon Endolla.jpg6.22 KB

Relacionats

Notícia

L’Àrea Metropolitana de Barcelona i l’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat han presentat la nova instal·lació de recàrrega ràpida aquest matí al municipi, on s’ha creat un hub de mobilitat de baixes emissions, que inclou també FGC, AMBici i Bus Metropolità. El pla d’expansió de la xarxa d’electrolineres de l’AMB preveu que la xarxa passi de les 10 actuals a 102 a finals del 2024.

Notícia

En el marc del projecte Ecoindústria s’ha posat en marxa una important actuació per realitzar una diagnosi exhaustiva en els polígons industrials dels ajuntaments del Delta del Llobregat en relació a l’economia circular.

Article

Re-connecta: un espai per donar una segona vida a petits electrodomèstics i connectar amb la comunitat.

Butlletí