Sant Boi aconsegueix les certificacions ISO 14.001 i EMAS

Reduir el consum de paper, estalviar aigua i electricitat i comprar material d'oficina reciclat o reciclable són algunes de les accions dutes a terme
Font: Aj. Sant Boi
17/09/2008 - 00:00

L'ajuntament de Sant Boi ha aconseguit les certificacions ISO 14.001 i EMAS pel sistema de gestió ambiental implantat a la Casa de la Vila i als seus serveis de compra i contractació. Amb aquests reconeixements oficials, la Direcció General de Qualitat Ambiental avala que el consistori local compleix una sèrie de requisits que li permeten millorar la gestió interna i reduir-ne l'impacte mediambiental.

Sensibilitzar i formar el personal sobre aquests temes, aplicar la recollida selectiva de residus, reduir el consum de paper, estalviar aigua i electricitat i comprar material d'oficina reciclat o reciclable són algunes de les accions que s'han tingut en compte per concedir a l'Ajuntament de Sant Boi aquestes certificacions, d'acord amb els requisits que estableix el Reglament Comunitat d'Ecogestió i Ecoauditoria.

Sant Boi es converteix en un dels vuit ajuntaments catalans en possessió de les certificacions ISO 14.001 i EMAS en l'àmbit de les "activitats generals". En la pràctica, aquest reconeixement suposa un estímul per continuar millorant els sistemes de gestió fent-los més eficients i respectuosos amb el medi. "La consecució d'aquestes certificacions oficials obre la porta cap a una nova cultura organitzativa, més exigent i més responsable, orientada a oferir un servei públic de més qualitat", asseguren des de l'ajuntament.

Relacionats

Notícia

En el marc del projecte Ecoindústria s’ha posat en marxa una important actuació per realitzar una diagnosi exhaustiva en els polígons industrials dels ajuntaments del Delta del Llobregat en relació a l’economia circular.

Article

Re-connecta: un espai per donar una segona vida a petits electrodomèstics i connectar amb la comunitat.

Notícia

Les primeres actuacions es fan a l'escola Antoni Gaudí i al centre cívic La Gralla

Butlletí