Sant Andreu estrena el porta a porta al maig amb bosses identificades amb xip

Font: Betevé

09/05/2021 - 12:12

El canvi, segons l'Ajuntament, no té voluntat sancionadora sinó pedagògica per detectar quins veïns no reciclen i poder-los convèncer perquè separin els residus

El 24 de maig es començarà a implantar el sistema de recollida de residus porta a porta al veïnat de Sant Andreu del Palomar. Serà el segon barri de Barcelona en implantar-lo i, en aquest cas, ho farà amb una novetat destacada: les bosses que s’utilitzin per llençar la brossa no podran ser les clàssiques que podem trobar en el supermercat, sinó que hauran de ser unes bosses específiques amb xip que subministrarà l’Ajuntament de manera gratuïta i que permetrà identificar les llars d’on provenen.

Podeu llegir la notícia sencera a la font original


 

Etiquetes: 

Relacionats

Notícia

Igualada implementarà en els propers mesos el model de recollida Porta a Porta per a grans productors com poden ser supermercats, restaurants o grans comerços. La recollida selectiva Porta a Porta, consisteix a lliurar els residus de forma separada i al davant de la porta de l’establiment al servei municipal de recollida, segons un calendari i horari establerts per cada fracció.

Notícia

Aquest dimarts 18 de maig s’ha complert un mes just de l’inici del nou model de recollida de residus porta a porta a Hostalric. I complerts els primers 30 dies de vigència els resultats obtinguts corroboren l’aposta decidida que han fet l’Ajuntament d’Hostalric i el Consell Comarcal de la Selva per aquest nou sistema que té com a objectiu principal millorar les xifres de recollida selectiva a la vila.

Notícia

Els veïns han de deixar els residus davant de casa amb unes bosses que porten xip i que s'han començat a recollir aquest dilluns a la nit

Butlletí