Sant Andreu de la Barca inicia una campanya de reforç de la recollida de l'orgànica

S'ha editat un fulletó informatiu i es tornaran a entregar cubells per separar els residus
Font: Aj. Sant Andreu
29/10/2009
El vostre municipi és també notícia? Envieu les vostres notícies a: redaccio@sostenible.es

Aquest 29 d'octubre, i fins a finals de novembre, Sant Andreu de la Barca desenvoluparà una campanya informativa de reforç per al foment de la recollida selectiva de la fracció orgànica dels residus municipals. Aquesta campanya consistirà en una visita casa per casa a tots els domicilis del municipi, amb l'objectiu de recordar que cal separar la matèria orgànica i dipositar-la als contenidors especifics del carrer. Amb aquesta finalitat s'ha editat un fulletó on s'especifiquen quins són els residus que sí es poden dipositar al contenidor de matèria orgànica i quins no.

Simultàniament a les visites casa per casa  a cada barri,  hi haurà un estand informatiu on es donarà la mateixa informació i on es podran fer suggeriments i consultes sobre la campanya. Tanmateix hi haurà un telèfon d'informació a disposició dels ciutadans.

Tambe s'aprofitarà aquesta campanya per entregar cubells de recollida selectiva de la fracció orgànica a aquells domicilis que no en tinguin o que els tinguin malmesos.

Relacionats

Notícia

El Departament de Medi Ambient de l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca ha iniciat una nova campanya per a la reducció de residus, amb tallers i recursos a les escoles. Aquest més de març s’ofereixen tallers a l’alumnat de primer de primària de totes les escoles del municipi, amb educadores i educadors ambientals.

Acte
02/12/2019
Davant del Mercat municipal de Viladecans
Notícia

Els adjudicataris conrearan amb mètodes ecològics i respectuosos amb el medi ambient. És per això que les persones que conreïn aquestes terres faran servir tècniques sense adobs de síntesi química ni pesticides, com ara fungicides, insecticides i herbicides, de síntesi química.

Butlletí