Sant Andreu de la Barca inicia una campanya de reforç de la recollida de l'orgànica

S'ha editat un fulletó informatiu i es tornaran a entregar cubells per separar els residus
Font: Aj. Sant Andreu
29/10/2009 - 00:00
El vostre municipi és també notícia? Envieu les vostres notícies a: redaccio@sostenible.es

Aquest 29 d'octubre, i fins a finals de novembre, Sant Andreu de la Barca desenvoluparà una campanya informativa de reforç per al foment de la recollida selectiva de la fracció orgànica dels residus municipals. Aquesta campanya consistirà en una visita casa per casa a tots els domicilis del municipi, amb l'objectiu de recordar que cal separar la matèria orgànica i dipositar-la als contenidors especifics del carrer. Amb aquesta finalitat s'ha editat un fulletó on s'especifiquen quins són els residus que sí es poden dipositar al contenidor de matèria orgànica i quins no.

Simultàniament a les visites casa per casa  a cada barri,  hi haurà un estand informatiu on es donarà la mateixa informació i on es podran fer suggeriments i consultes sobre la campanya. Tanmateix hi haurà un telèfon d'informació a disposició dels ciutadans.

Tambe s'aprofitarà aquesta campanya per entregar cubells de recollida selectiva de la fracció orgànica a aquells domicilis que no en tinguin o que els tinguin malmesos.

Relacionats

Notícia

L’Ajuntament de Cornellà de Llobregat canvia el sistema de recollida de mobles i voluminosos: a partir d’ara es recolliran a les porteries de l'habitatge dels veïns i les veïnes de la ciutat.

Article

Reduir, reutilitzar i reciclar és la regla d'or per a una gestió més sostenible dels residus. En aquest vídeo l'Ajuntament de Reus ens explica les iniciacives municipals per aconseguir una millor gestió dels residus.

Acte
25/10/2021 - 00:00
Espai Jove Punt Nord. Centre Cultural. Plaça de les Cultures, s/n. Martorell

Butlletí