Salou ha renovat 2700 punts de llum del municipi per reduir el consum i millorar l’eficiència

Font: Ajuntament de Salou
16/03/2015

L'Ajuntament de Salou preveu renovar 2.700 punts de llum del municipi per tal d'adaptar-los a la nova normativa d'estalvi energètic i contaminació lumínica. Actualment els tècnics estan treballant al carrer Major, però ja han substituït les llumeneres d'altres punts de la ciutat. La substitució dels 2.700 punts de llum no suposen cap inversió addicional ja que està inclosa dins el contracte de concessió que es va firmar amb l'empresa. Els treballs finalitzaran abans d'acabar l'any.

En els últims mesos, l'empresa concessionària del servei de manteniment i il·luminació Rubatec, ha anat substituint els fanals d'una menor eficiència energètica a base de vapor de mercuri, per un nou model de vapor de sodi amb la voluntat d'aconseguir un major estalvi. A més, els nous punts de llum redueixen de forma considerable la contaminació lumínica.

D'altra banda, també s'estan duent a terme les obres d'instal·lació d'enllumenat públic de la mitjana del Vial de Cavet. Amb aquesta obra la mitjana  del Vial del Cavet disposarà d'enllumenat des de la rotonda de l'Autovia de Reus fins a la rotonda del Camí de la Mata. En total s'instal·laran 10 columnes de 9 metres d'alçada amb dues làmpades de vapor de sodi d'última generació de 150W. Els treballs, que suposen una inversió de 30.929,62€, estaran enllestits en poc més d'un mes.

Municipis: 
AdjuntMida
Image icon salou.jpg77.49 KB

Relacionats

Article

L’Institut d’Horticultura de Reus ha estat l’encarregat de dur a terme les tasques de plantació. Per altra banda, l’empresa Pau Alomà Llosa ha estat la guanyadora del concurs pel subministrament de les espècies.

Notícia

L’Ajuntament de Salou posa a disposició dels establiments el servei de recollida comercial de paper i cartró durant tot l’any, un servei que permet als comerciants no haver de desplaçar els residus de paper i cartró als contenidors, sinó que és l’empresa Salou més net qui s’encarrega de recollir-los a les portes dels establiments.

Notícia

Una carpa informativa s'ha instal·lat amb l’objectiu d'aprofundir en la idea d’allargar la vida útil d’aquests aparells, promovent la reparació i reutilització, així com animar la ciutadania a dipositar aquests objectes en els punts de venda específics.

Butlletí