S’activa un nou projecte d’educació per a la sostenibilitat al Parc dels Pinetons

Font: Revista de Ripollet
01/03/2015

L'Ajuntament de Ripollet i l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB), juntament amb l'Associació Ripollet Natura, posen en marxa un nou projecte d'educació mediambiental al Parc dels Pinetons. Es tracta de la Jugatecambiental, un espai de dinamització d'activitats d'educació per a la sostenibilitat. Allà s'oferiran diferents serveis, com el préstec de material de joc, punt d'informació del parc, espai de joc i experimentació i una activitat diferent cada diumenge on hi podrà participar tota la família.
La primera activitat de la Jugatecambiental ha estat aquest 1 de març, d'11 a 13.30h a una carpa ubicada a l'esplanada del Parc del Brollador, titulada "La salut ambiental en moviment", una activitat de dansa al parc guiada per una ballarina. També han tingut lloc activitats a l'espai de joc, amb participació lliure.

Hi haurà activitats tots els diumengesfins el 7 de juny i es reprendran a la tardor, del 20 de setembre al 29 de novembre.

Relacionats

Notícia

L'Associació Ripollet Natura es posarà a disposició dels equips docents dels centres per dinamitzar accions destinades a fer, primer, una diagnosi de la producció de residus de cada centre per, posteriorment, assessorar-los en la recerca, disseny i posada en marxa d'iniciatives sostenibles per reduir al màxim la producció de residus al centre.

Notícia
Jordi Garcia @LocalPres

Jordi Garcia @LocalPres

Una edició per streaming amb fira virtual, activitats i networking. Encara us hi podeu inscriure i podreu seguir l'emissió en directe des de la mateixa pàgina web congresacusti.cat el dies 14 i 15 d'octubre.

Butlletí