S’activa un nou projecte d’educació per a la sostenibilitat al Parc dels Pinetons

Font: Revista de Ripollet
01/03/2015 - 00:00

L'Ajuntament de Ripollet i l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB), juntament amb l'Associació Ripollet Natura, posen en marxa un nou projecte d'educació mediambiental al Parc dels Pinetons. Es tracta de la Jugatecambiental, un espai de dinamització d'activitats d'educació per a la sostenibilitat. Allà s'oferiran diferents serveis, com el préstec de material de joc, punt d'informació del parc, espai de joc i experimentació i una activitat diferent cada diumenge on hi podrà participar tota la família.
La primera activitat de la Jugatecambiental ha estat aquest 1 de març, d'11 a 13.30h a una carpa ubicada a l'esplanada del Parc del Brollador, titulada "La salut ambiental en moviment", una activitat de dansa al parc guiada per una ballarina. També han tingut lloc activitats a l'espai de joc, amb participació lliure.

Hi haurà activitats tots els diumengesfins el 7 de juny i es reprendran a la tardor, del 20 de setembre al 29 de novembre.

Relacionats

Article

L’Ajuntament de Sant Cugat del Vallès impulsa una campanya per promoure l’ús de la copa menstrual entre les joves de 16 a 20 anys de Sant Cugat

Article

Els recursos s’adrecen a diferents franges d’edat i fomenten que infants i joves prenguin consciència de la necessitat de tenir cura del medi ambient

Acte
27/05/2021 - 00:00
Davant de l’Ajuntament. Plaça de la Vila, 1. Sant Fost de Campsentelles

Butlletí