Sabadell organitza una plantada escolar al riu Ripoll i el Parc Agrari

Es tracta d'una activitat que facilita el coneixement i la implicació amb l'entorn natural més proper de la ciutat
Font: Aj. Sabadell
06/02/2010

En el marc de l'Agenda 21 escolar, i com a quarta edició, l'ajuntament de Sabadell organitza els propers dies 22, 23 i 24 de febrer una plantada escolar d'arbres i arbusts en diversos indrets del Rodal, on hi participarà majoritàriament l'alumnat de primària de centres educatius de la ciutat.

És una activitat on l'alumnat es diverteix treballant directament sobre el territori, afavorint un equilibri entre zones urbanes i naturals del municipi i a més es facilita el coneixement i la implicació amb l'entorn natural més proper de la ciutat. La plantada comptarà amb la participació d'un total de 400 alumnes.

Es plantaran un total de 500 unitats de sis espècies: pi blanc (Pinus halepensis), ginesta (Spartium junceum), romaní (Rosmarinus officinalis), estepa blanca (Cistus albidus), espígol (Lavandula latifolia) i lledoners (Celtius australis), segons informa el consistori.

L'activitat comptarà amb un dossier pedagògic previ a la plantada i amb el recolzament de la Unió Excursionista de Sabadell i personal de suport municipal per garantir el monitoratge de les plantades i assegurar la qualitat del plantatge, facilitant al professorat un millor aprofitament pedagògic de l'activitat.

Municipis: 

Relacionats

Notícia

L'acte, presentat pel periodista Joaquim Elcacho, va comptar amb la presència de Martí Boada, científic ambiental i geògraf, i la participació del públic assistent, per consensuar un seguit de propostes destinades a lluitar contra el canvi climàtic.

Notícia
El Consorci per a la Gestió de Residus del Vallès Oriental presenta els nous vehicles per a la recollida selectiva
Un camió recollint un contenidor de càrrega lateral dels nous que s'han instal·lat a Granollers | Griselda Escrigas

Un camió recollint un contenidor de càrrega lateral dels nous que s'han instal·lat a Granollers | Griselda Escrigas

El Consorci per a la Gestió de Residus del Vallès Oriental ha iniciat el procés de substitució dels contenidors de recollida de paper i cartró i d’envasos lleugers a la Llagosta per uns de nous de càrrega lateral.

Acte
02/03/2020
Ajuntament Montornès del Vallés (1a planta). Av. de la Llibertat 2

Butlletí