Sabadell organitza una plantada escolar al riu Ripoll i el Parc Agrari

Es tracta d'una activitat que facilita el coneixement i la implicació amb l'entorn natural més proper de la ciutat
Font: Aj. Sabadell
06/02/2010

En el marc de l'Agenda 21 escolar, i com a quarta edició, l'ajuntament de Sabadell organitza els propers dies 22, 23 i 24 de febrer una plantada escolar d'arbres i arbusts en diversos indrets del Rodal, on hi participarà majoritàriament l'alumnat de primària de centres educatius de la ciutat.

És una activitat on l'alumnat es diverteix treballant directament sobre el territori, afavorint un equilibri entre zones urbanes i naturals del municipi i a més es facilita el coneixement i la implicació amb l'entorn natural més proper de la ciutat. La plantada comptarà amb la participació d'un total de 400 alumnes.

Es plantaran un total de 500 unitats de sis espècies: pi blanc (Pinus halepensis), ginesta (Spartium junceum), romaní (Rosmarinus officinalis), estepa blanca (Cistus albidus), espígol (Lavandula latifolia) i lledoners (Celtius australis), segons informa el consistori.

L'activitat comptarà amb un dossier pedagògic previ a la plantada i amb el recolzament de la Unió Excursionista de Sabadell i personal de suport municipal per garantir el monitoratge de les plantades i assegurar la qualitat del plantatge, facilitant al professorat un millor aprofitament pedagògic de l'activitat.

Municipis: 

Relacionats

Notícia

L’Ajuntament de Granollers està enllestint la instal·lació de la caldera de biomassa que permetrà millorar l’eficiència energètica de cinc equipaments públics situats a la zona nord del carrer Roger de Flor: l’Escola Municipal de Treball, l’escola Salvador Llobet, l’escola Salvador Espriu, l’institut Antoni Cumella i el cinema Edison, situat al centre cultural del carrer Joan Camps. L’Ajuntament estima que permetrà estalviar uns 12.000 euros anuals en combustible.

Notícia

Sant Fost va declarar l'emergència climàtica en la sessió plenària del passat mes d'octubre. Entre les principals propostes, el municipi va acordar reduir els residus generats per l'Ajuntament, eliminant els envasos i gots de plàstic, i fer ús de paper reciclat.

Notícia
Des de l'1 de gener del 2020

L’Ajuntament de Mollet del Vallès ha formalitzat el seu compromís en la lluita contra la crisi climàtica signant el Manifest per a la Declaració de l’Emergència Climàtica a Mollet a partir de l’1 de gener de 2020. L’equip de govern defensa que aquest document, que ha rebut contribucions i el suport de tots els grups municipals i parteix d’un compromís públic i compartit, és prou ampli perquè totes les sensibilitats polítiques es trobin representades en el que sens dubte és un repte de transcendència global.

Butlletí