Sabadell organitza tres plantades d'arbres per a escolars

Hi participaran un total de 410 alumnes de 8 centres escolars del municipi
Font: Aj. Sabadell
08/02/2009 - 00:00
El vostre municipi és també notícia? Contacteu amb nosaltres: redaccio@sostenible.es

Els propers dies 10, 11 i 12 de febrer l'ajuntament de Sabadell organitza tres plantades d'arbres en diferents espais naturals de la ciutat: una a la zona del parc fluvial

del Ripoll i dues a la zona del parc agrari. Hi participaran un total de 410 alumnes de 8 centres escolars del municipi, els quals aniran acompanyats de 48 professors i un total de 22 monitors de la Unió Excursionista de Sabadell, que també participa en aquest projecte.

Les plantades es faran en el marc de l'Agenda 21 Escolar de Sabadell, i pretenen anar més enllà de la simple plantada d'arbres: els professors han rebut un dossier amb informació bàsica sobre les espècies plantades (plàtans i pins blancs) i una proposta d'activitats didàctiques per treballar amb els alumnes abans i després de la sortida.

En aquest sentit, la plantada pretén, entre d'altres objectius, ensenyar als alumnes a respectar i defensar el patrimoni mediambiental del municipi, entendre i conèixer la gran diversitat d'organismes vius que s'hi poden trobar i valorar la importància dels espais verds en l'ecosistema urbà, a més de fomentar actituds cíviques i respectuoses amb els vegetals, els animals i l'entorn en general.

Els centres escolars participants en la plantada son els CEIP Samuntada, CEIP Cifuentes, CEIP Miquel Martí i Pol, CEE Xaloc, CEIP Sant Julià, CEIP Andreu Castells, CEIP Font Rosella i CEIP Roureda.

Municipis: 

Relacionats

Acte
10/04/2024 - 10:00
Masia de Can Coll. Lliçà de Vall
Notícia

Mollet del Vallès ha estat nominat com a finalista al Premi Europeu de la Prevenció de Residus (EWWR) 2024 en la categoria d’Administració Pública per la seva iniciativa “Dia lliure d’envasos d’un sol ús al Mercat Municipal”.

Notícia

El recinte, propietat de la Diputació de Barcelona, està tancat al públic des del 9 de març per despreniments a la cinglera entre el llac i el Salt del Tenes, ocasionats per les pluges, de fins a 54 mm de precipitació acumulada, després d’un llarg període de sequera.

Butlletí