Sabadell celebra una nova edició de la plantada escolar

Font: Ajuntament de Sabadell
25/02/2011 - 00:00

En el marc de l'Agenda 21 Escolar, i com a cinquena edició, l'Ajuntament de Sabadell ha organitzat una plantada escolar d'arbres i arbusts al Parc Fluvial del riu Ripoll i al Parc Agrari de Sabadell, on han participat els alumnes de primària de centres educatius de la ciutat.

La plantada s'ha realitzat al Parc Fluvial el dia 22 i al Parc Agrari el 23 de febrer, ja que a finals d'aquest mes és el moment més òptim per aconseguir l'arrelament i la supervivència de les espècies vegetals. S'ha comptat amb la participació d'uns 180 alumnes de les escoles Arraona, Can Rull, Joan Maragall i Samuntada.

La plantada escolar és una activitat per donar a conèixer aquests espais de la ciutat, per tal d'afavorir un equilibri entre zones urbanes i naturals del municipi, amb la seva implicació activa.

Respecte a les espècies, s'han plantat 175 unitats de cinc espècies: pi blanc (Pinus halepensis), romaní (Rosmarinus officinalis), llentiscle (Pistacia lentiscus), sàlix (Salix alba) i lledoners (Celtius australis)

L'activitat ha inclós un dossier pedagògic previ a la plantada, i s'ha comptat amb el recolzament de la Unió Excursionista de Sabadell i personal de suport del servei de manteniment del Rodal i del Ripoll (CIPO, SCCL), per garantir el monitoratge de les plantades i la qualitat del plantatge, facilitant al professorat un millor aprofitament pedagògic de l'activitat.

AdjuntMida
Image icon Foto: Ajuntament de Sabadell43.31 KB

Relacionats

Article

El Congrés de Qualitat de l’Aire [www.congresaire.cat] obre inscripcions per la seva 2a edició, que tindrà un format virtual els dies 14 i 15 d’octubre de 2021. 

Acte
14/10/2021 - 09:00
En línia
Article

Un interactiu per la Setmana Sense Soroll 2021.

Butlletí