Rubí se suma a l'apagada de l'Hora del Planeta aquest 27 de març

L'ajuntament apagarà l'enllumenat d'alguns edificis i espais municipals
Font: Aj. Rubí
24/03/2010 - 00:00
El vostre municipi és també notícia? Envieu les vostres notícies a: redaccio@sostenible.es

El proper dissabte 27 de març, i durant una hora (de 20.30 a 21.30 h), l'ajuntament de Rubí apagarà l'enllumenat ornamental del voltant del Castell, els focus de l'illa de vianants ubicats a nivell de vorera, la il·luminació ornamental de la rotonda de l'avinguda de l'Estatut on està situada l'escultura Inèrcia i l'enllumenat de les places Pere Aguilera i Pearson. 

Rubí és una de les prop de 6.000 ciutats de tot el món que s'han sumat a aquesta iniciativa global organitzada per l'associació ecologista WWF. A través de "L'hora del planeta 2010", WWF demana als ciutadans, escoles, universitats, organitzacions, empreses i administracions que apaguin els seus llums durant una hora per reivindicar l'estalvi energètic i la lluita contra el canvi climàtic. L'objectiu de la mesura és alertar sobre l'escalfament que pateix el planeta i sensibilitzar la població, per això l'ajuntament també fa una crida a la ciutadania a apagar tots els llums a l'hora programada.

L'any passat, l'Ajuntament de Rubí ja va participar en aquesta acció apagant la il·luminació d'alguns edificis i espais municipals com el Castell-Ecomuseu Urbà, l'edifici central de l'ajuntament i la plaça Pere Aguilera, així com la rotonda de l'avinguda de l'Estatut. En l'apagada del 2009 hi van participar més de 4.000 ciutats de 88 països, incloent unes 200 ciutats espanyoles. 

AdjuntMida
Image icon hora_planeta.jpg11.33 KB

Relacionats

Article

La normativa regularà aspectes com la recollida selectiva dels residus, la prevenció, l’obtenció i reutilització de recursos i la neteja viària

Notícia

Amb l’adhesió a aquesta iniciativa, les firmes participants poden estalviar fins al 20% de la seva despesa elèctrica

Article

Els recursos s’adrecen a diferents franges d’edat i fomenten que infants i joves prenguin consciència de la necessitat de tenir cura del medi ambient

Butlletí