Rubí estrena decoració nadalenca feta amb materials reciclats

Les figures han estat fetes amb CD's, i cada CD conté un desig de la persona que l'ha elaborat
Font: Aj. Rubí
05/12/2009
El vostre municipi és també notícia? Envieu les vostres notícies a: redaccio@sostenible.es

Per primera vegada, Rubí instal·larà figures decoratives de material reciclat fetes a les escoles, associacions de veïns i casals de gent gran del municipi. En total, hi participen 11 centres escolars (CEIP Schola, 25 de Setembre, Rivo Rubeo, Ramon Llull, Teresa Altet, Pau Casals, Ca n'Alzamora, Mossèn Cinto, Escola Montserrat, Col·legi Balmes i lES l'Estatut) , 4 AV (El Pinar, Les Torres, Els Avets i el Portal de Ca n'Oriol) i 2 casals de gent gran (Magallanes i Primer de Maig). Les figures han estat fetes bàsicament amb CD's, i cada CD conté un desig de la persona que l'ha elaborat.

D'altra banda, el municipi també ha instal·lat 38 figures decoratives amb sistema LED, més sostenible que el sistema anterior, elaborades pel consistori amb la col·laboració cicle formatiu d'electricitat del IES J. V. Foix.

Finalment, l'ajuntament també ha instal·lat figures amb llum de bombeta incandescent, que s'han llogat com en altres anys. En concret, 96 figures amb llum, entre les quals hi ha cartells lluminosos que s'han instal·lat a les entrades de les urbanitzacions.

L'enllumenat nadalenc funcionarà fins el pròxim 6 de gener en horari de diumenge a dijous de 18 a 22 h; divendres, dissabtes i el dimarts 5 de gener, de 18 a 24; i dijous 24 i 31 de desembre de 18 a 3 h.

Recollida del verd de Nadal
Un cop acabin les festes nadalenques, es podran portar els arbres i la molsa utilitzada durant el Nadal a qualsevol de les 75 parades del servei de deixalleria mòbil o bé a la deixalleria municipal, segons informa el consistori.

Relacionats

Article

El projecte "Comunitats Rubí Brilla, estalvi, confort i energia" té com a objectiu la reducció d'emissions i l'estalvi d'energia i diners

Notícia
Barcelona reparteix collita dels horts dels terrats municipals

La instal·lació impulsa aquesta acció de solidaritat de quilòmetre zero amb el doble objectiu d’ajudar aquells rubinencs i rubinenques que més ho necessiten durant l’estat d’alarma per coronavirus i d’evitar el malbaratament dels aliments cultivats

Notícia

L’Ajuntament de Rubí ha programat un curs pràctic de jardineria i horticultura dirigit a una dotzena de joves en risc d’exclusió social. L’objectiu d’aquesta formació, que s’impartirà als horts municipals de Cova Solera entre els mesos de març i maig, és oferir recursos a les persones participants perquè els sigui més fàcil trobar feina.

Butlletí