Ripollet s'afegeix a la campanya 'Mercats Sostenibles' de la Diputació de Barcelona

Els paradistes entregaran unes 5.000 bosses biodegradables fetes a partir de fècula de patata
Font: Aj. Ripollet
17/06/2009 - 00:00

Aquest divendres, 19 de juny, els paradistes del Mercat Municipal de Ripollet repartiran unes bosses biodegradables elaborades a partir de fècula de patata, una acció inclosa en la campanya de Mercats Sostenibles impulsada per la Diputació de Barcelona, amb el suport de la Regidoria de Comerç de l'auntament de Ripollet i la Junta de Concessionaris del Mercat Municipal.

Així, els paradistes entregaran unes 5.000 bosses, a més d'uns punts de llibre on es publicita la campanya. L'objectiu de la mateixa és sensibilitzar a la ciutadania en la preservació del medi.
D'altra banda, des de la Regidoria de Comerç, i a petició dels paradistes del mercat, entre els mesos de setembre i octubre es repartiran unes 2.500 bosses, d'un material més resistent i que es podran rentar per tal continuar potenciant hàbits ecològics entre els clients.

Notícia relacionada:
La Diputació de Barcelona reparteix bosses compostables als mercats municipals

Relacionats

Notícia

A les platges del litoral barceloní s'hi ha trobat, entre d'altres, una quarantena de quilos de vidre, 14 de paper o 24 de llaunes

Article

L’Ajuntament de Sant Cugat del Vallès impulsa una campanya per promoure l’ús de la copa menstrual entre les joves de 16 a 20 anys de Sant Cugat

Butlletí