Ripollet millora la informació ambiental per als seus ciutadans

La Regidoria de Medi Ambient i la Casa de Natura de Ripollet estrenen web
Font: Ajuntament de Ripollet
29/06/2010

La Regidoria de Medi Ambient i la Casa de Natura de Ripollet han presentat dues noves webs a través de les que donaran a conèixer als ciutadans del municipi totes les seves activitats i iniciatives.

Pel que fa a la web de la Regidoria, té com a objectiu donar a conèixer la feina que es fa des de Medi Ambient. Però també informar el ciutadà sobre aspectes com els residus, el medi natural, aire, energia, aigua o mobilitat. A més, a partir de la web es pot accedir a meteoripollet, la web municipal de registre de dades meteorològiques o a serveis com ara compartir cotxe.

Per la seva part, la Casa de Natura ha dedicat el seu espai virtual sobre tot als aspectes educatius i a les activitats infantils. Es pot accedir per tant al Programa d'Activitats d'educació ambiental i exposicions, així com al Centre de Recursos d'educació ambiental o a Consultes d'assessorament ambiental.

A tots dos espais es pot accedir des de la web municipal ripollet.cat. Segons la regidora de Medi Ambient, Gemma Edo, aquesta nova eina ha estat molt demandada per la població per conèixer les activitats que es duen a terme des de Medi Ambient.

AdjuntMida
Image icon Web de la Casa de la Natura82.17 KB

Relacionats

Article

El programa compta amb tres jornades de treball col·laboratiu i un esmorzar a l'horta social 

Notícia

A principi de novembre es van instal·lar, a diferents punts de Ripollet, cinc contenidors per a la recollida de l'oli domèstic. Per tal de facilitar l'emmagatzematge de l'oli usat en ampolles per al seu posterior reciclatge s'han repartit un total de 1.100 embuts amb tapa i adaptador per a ampolles amb rosca.

Notícia

Durant el període de funcionament del servei, del 10 de maig al 9 de novembre de 2018, es van donar d'alta un total de 583 usuaris i es van realitzar 1.497 préstecs.

Butlletí