Ripollet millora la informació ambiental per als seus ciutadans

La Regidoria de Medi Ambient i la Casa de Natura de Ripollet estrenen web
Font: Ajuntament de Ripollet
29/06/2010

La Regidoria de Medi Ambient i la Casa de Natura de Ripollet han presentat dues noves webs a través de les que donaran a conèixer als ciutadans del municipi totes les seves activitats i iniciatives.

Pel que fa a la web de la Regidoria, té com a objectiu donar a conèixer la feina que es fa des de Medi Ambient. Però també informar el ciutadà sobre aspectes com els residus, el medi natural, aire, energia, aigua o mobilitat. A més, a partir de la web es pot accedir a meteoripollet, la web municipal de registre de dades meteorològiques o a serveis com ara compartir cotxe.

Per la seva part, la Casa de Natura ha dedicat el seu espai virtual sobre tot als aspectes educatius i a les activitats infantils. Es pot accedir per tant al Programa d'Activitats d'educació ambiental i exposicions, així com al Centre de Recursos d'educació ambiental o a Consultes d'assessorament ambiental.

A tots dos espais es pot accedir des de la web municipal ripollet.cat. Segons la regidora de Medi Ambient, Gemma Edo, aquesta nova eina ha estat molt demandada per la població per conèixer les activitats que es duen a terme des de Medi Ambient.

AdjuntMida
Image icon Web de la Casa de la Natura82.17 KB

Relacionats

Notícia

L'Associació Ripollet Natura es posarà a disposició dels equips docents dels centres per dinamitzar accions destinades a fer, primer, una diagnosi de la producció de residus de cada centre per, posteriorment, assessorar-los en la recerca, disseny i posada en marxa d'iniciatives sostenibles per reduir al màxim la producció de residus al centre.

Notícia

Els dies 14 i 15 d'octubre del 2020 s'emetrà en streaming i des de Sant Cugat del Vallès la 3a edició d’acusti.cat, el Congrés d’Acústica de Catalunya. L'esdeveniment comptarà amb diverses activitats de debat i reflexió paral·leles entorn els reptes i dilemes al voltant de la problemàtica del soroll. 

Article

L’Ajuntament de Sant Cugat del Vallès ha reduït a la meitat el consum energètic per climatitzar la piscina municipal coberta gràcies a la instal·lació de 160 panells solars híbrids​

Butlletí