Ripollet inicia el procés de participació ciutadana per a l'Agenda 21 Local

El municipi ja disposa d'una proposta de Pla d'Acció Local que estableix sis estratègies
Font: Aj. Ripollet
03/10/2009 - 00:00
El vostre municipi és també notícia? Contacteu amb nosaltres: redaccio@sostenible.es

Ripollet inicia aquest mes d'octubre el procés de participació ciutadana per a l'aprovació del Pla d'Acció Local per a la sostenibilitat, conegut com Agenda 21 Local. Es tracta d'elaborar un document que desenvolupi un pla estratègic municipal basat en la integració, amb criteris sostenibles, de les polítiques ambientals, territorials, econòmiques i socials del municipi. La presentació del procés participatiu, que vol comptar amb la implicació dels ciutadans i ciutadanes, tindrà lloc el proper dijous, 8 d'octubre, a les 19.30h, a la Casa de Natura.

L'Agenda 21 local sorgeix de la participació i presa de decisions consensuades entre els representants polítics, personal tècnic municipal, ciutadans i altres agents implicats. Des de fa anys l'ajuntament de Ripollet està treballant en l'Agenda 21 Local i actualment disposa d'una proposta de Pla d'Acció Local. Aquesta proposta està elaborada basant-se en una auditoria i una diagnosi mediambiental del municipi. La proposta de Pla d'Acció Local estableix 6 estratègies i cadascuna conté diversos programes d'actuació que agrupen una sèrie d'accions o projectes.

Els interessats i interessades a participar poden contactar amb:
Departament de Medi Ambient de l'Ajuntament de Ripollet:
Carrer de Balmes, 8. 93 504 60 05. De dilluns a divendres, de 8 a 15 h. Correu electrònic: rmoragas@ripollet.cat

Casa de Natura:
Carretera de Santiga, 96 1,2. 93.586.58.56. De dilluns a divendres, de 9.30 a 14 h. Correu electrònic: casanatura@ripollet.es

Relacionats

Notícia

Sabadell aposta per la millora en qualitat i eficiència energètica. Les millores s’han portat a terme al camp de futbol Arraona-Merinals, als complexos de Sant Oleguer, Gràcia i Sabadell Sud, i als pavellons del Nord, Cal Balsach, i el Pavelló Municipal d’Esports. En total, en tots aquests espais, el govern local ha realitzat una inversió de més de 600.000 euros

Notícia

Aquesta iniciativa que es va realitzar a Montcada i Reixac, pretén fomentar l’ús de la roba de segona mà com a alternativa al consum tradicional.

Article

La taxa de recollida d’escombraries s’actualitza per donar compliment a la llei de residus.

Butlletí