Ripollet, exemple en el procés de municipalització de l'aigua

Font: Ajuntament de Ripollet
17/05/2016 - 11:26

Ripollet va acollir l'11 de maig una reunió de regidors i tècnics de municipis que estan en procés de municipalitzar l'aigua o que estan pensant de fer-ho. Durant la trobada, la primera tinent d'alcalde, Pilar Castillejo, va explicar el model que està seguint Ripollet.

Castillejo va assegurar que el nou model permetrà que "l'aigua, que és un dret de tothom, no sigui gestionada per una empresa que en tregui un benefici econòmic, de forma que els beneficis serveixin per respectar els drets laborals dels treballadors, respectar el dret de l'aigua perquè no hi hagin talls d'aigua a cap llar i respectar el mediambient, cuidant les conques o millorar la xarxa pública".

A la reunió van assistir representants de Barcelona, Molins de Rei, Barberà, Artés, Corbera, Sant Cugat i Montcada, a més de l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) i de la Diputació de Barcelona, entitat que ha obert un servei d'ajuda específica per a la municipalització de l'aigua. 

Etiquetes: 
Categories: 

Relacionats

Notícia

Des de l'inici de la implementació del nou sistema, diversos veïns han expressat la seva oposició amb manifestacions al carrer.

Notícia

Aquestes actuacions busquen l’optimització dels recursos hídrics i la minimització de l’impacte del cicle de l’aigua sobre el medi.

Article

El seu horari d'estiu és de dilluns a diumenge, de 9 a 13 h i de 18 a 21 h, fins al 31 d'octubre. Com a novetat, el servei R-Bici estarà obert tot l'any, i els mesos de tardor i hivern obrirà de 9 a 16 h.

Butlletí