Ripollet aprova inicialment el Pla de Mobilitat Urbana i Sostenible

Font: Ajuntament de Ripollet
04/04/2016 - 09:40

El Ple Ordinari del mes de març de l'Ajuntament de Ripollet va aprovar inicialment el Pla de Mobilitat Urbana i Sostenible de Ripollet.

El document se sotmetrà durant 45 dies a informació pública i a la consulta de les administracions públiques afectades. El regidor de Mobilitat, Fran Sánchez, va anunciar la creació d'una Taula de Mobilitat per fer un seguiment de l'aplicació del Pla, i va anunciar que la Diputació de Barcelona pagarà un estudi de la mobilitat a la zona centre de Ripollet, estudi que es portarà a la Taula de Mobilitat. El mateix Fran Sánchez va presentar al públic el Pla de Mobilitat Urbana i Sostenible de Ripollet el dissabte 2 d'abril.



 

Categories: 

Relacionats

Notícia

L'actuació es complementarà a curt i mitjà termini amb la connexió amb els districtes i mesures de promoció de l'ús de la bicicleta

Notícia

Aquesta iniciativa compta amb dos objectius principals: facilitar que els infants i joves puguin anar a peu a l’Institut Escola Els Tres Pins per uns itineraris agradables i segurs, i promoure la pacificació del trànsit a la zona de Mas Morera, reduint la contaminació i el soroll, i fent dels voltants de l’escola un espai de convivència i aprenentatge.

Article

Actualment, Barcelona compta amb 113 espais de subministrament elèctric amb 896 punts de recàrrega de vehicles elèctrics. Una nova regulació municipal, pionera a l'Estat, te l'objectiu de multiplicar per sis aquests espais en els pròxims deu anys per promoure una mobilitat més sostenible i menys contaminant. Per fer-ho possible, s'ubicaran diferents instal·lacions per la recàrrega o intercanvi de bateries elèctriques en aparcaments en calçada i soterrats, centres comercials, benzineres, tallers o concessionaris d'automòbils.

Butlletí