Ripollet aprova inicialment el Pla de Mobilitat Urbana i Sostenible

Font: Ajuntament de Ripollet
04/04/2016 - 09:40

El Ple Ordinari del mes de març de l'Ajuntament de Ripollet va aprovar inicialment el Pla de Mobilitat Urbana i Sostenible de Ripollet.

El document se sotmetrà durant 45 dies a informació pública i a la consulta de les administracions públiques afectades. El regidor de Mobilitat, Fran Sánchez, va anunciar la creació d'una Taula de Mobilitat per fer un seguiment de l'aplicació del Pla, i va anunciar que la Diputació de Barcelona pagarà un estudi de la mobilitat a la zona centre de Ripollet, estudi que es portarà a la Taula de Mobilitat. El mateix Fran Sánchez va presentar al públic el Pla de Mobilitat Urbana i Sostenible de Ripollet el dissabte 2 d'abril. 

Categories: 

Relacionats

Article

El seu horari d'estiu és de dilluns a diumenge, de 9 a 13 h i de 18 a 21 h, fins al 31 d'octubre. Com a novetat, el servei R-Bici estarà obert tot l'any, i els mesos de tardor i hivern obrirà de 9 a 16 h.

Notícia
Foto: Cugat Mèdia (Lluís Llebot)

Foto: Cugat Mèdia (Lluís Llebot)

Això implica unes 650 multes al mes de mitjana (22 al dia), tot i que el repartiment és molt irregular segons els mesos

Notícia
Foto: Localpress

Foto: Localpress

Es tracta d'una ampliació de 10 a 24 els dies a l'any amb permís per circular; excepcions a les rendes més baixes i a determinats vehicles professionals.

Butlletí