Reus instal·la 15 nous pàrquings de bicicletes i amplia la xarxa als 35 a tota la ciutat

L'acció ha estat possible gràcies a una subvenció del departament de Medi Ambient
Font: Aj. Reus
27/08/2009 - 00:00
El vostre municipi és també notícia? Envieu les vostres notícies a: redaccio@sostenible.es

La Brigada Municipal de Reus instal·la aquest estiu en diferents punts de la ciutat 15 nous aparcaments de bicicletes de 8 places cadascun, gràcies a una subvenció de 4.650,15 euros de la Direcció General de Polítiques Ambientals i Sostenibilitat del departament de Medi Ambient i Habitatge de la Generalitat. Amb aquests, l'Àrea de Medi Ambient amplia fins a 35 la xarxa de pàrquings municipals de bicicletes.

L'ampliació dels punts d'aparcament de bicicletes vol resoldre una de les problemàtiques amb què es troben aquells que utilitzen la bicicleta com a mitjà de transport urbà al municipi. Facilitar els desplaçaments i els estacionaments, i que aquests siguin segurs, còmodes i situats prop punts d'atracció ajuda a promoure l'ús de la bicicleta en la mobilitat quotidiana.

L'Àrea de Medi Ambient, la Brigada Municipal i el Servei de Mobilitat i Circulació de la Guàrdia Urbana han col·laborat en la ubicació sobre el plànol de a ciutat i sobre el terreny dels diferents aparcaments, pel tal de situar-los en punts estratègics, de fàcil accés i prop d'equipaments públics.

Etiquetes: 

Relacionats

Notícia

El ple de l'Ajuntament de Reus ha aprovat de manera inicial el passat divendres, 5 de maig el Pla de Mobilitat Urbana i Sostenible, així com sotmetre a exposició pública el document i l'estudi ambiental estratègic.

Butlletí