Reus celebra la VII Mostra del Comerç Verd

A més de l'exposició i venda de productes ecològics, la Mostra també divulga informació sobre bones pràctiques de comerç i de consum
Font: Aj. Reus
10/09/2008 - 00:00

El pròxim 20 de setembre tindrà a lloc a la plaça de la Llibertat de Reus la setena edició de la Mostra del Comerç Verd amb l'objectiu de promoure la distribució i el consum de producte ecològic a través dels establiments locals i de proximitat de la ciutat i, al mateix temps, fomentar mesures de minimització de residus, estalvi d'aigua i eficiència energètica en el comerç.

Aquesta mostra és una de les principals activitats de la Xarxa de Comerç Verd. Es tracta d'una iniciativa que, des de fa set anys, vol oferir un espai de promoció als establiments de la Xarxa Comerç Verd i a altres productors i distribuïdors de producte ecològic amb certificació oficial de Catalunya, ja siguin productes alimentaris o d'altra naturalesa.

La Mostra de Comerç Verd consisteix en l'exposició i venda de productes ecològics, tant productes alimentaris com no alimentaris. La Mostra també constitueix un esdeveniment per divulgar informació sobre bones pràctiques de comerç i de consum. Organitzada per l'Àrea de Medi Ambient de l'ajuntament de Reus, Salut i Medi i la Xarxa de Comerç Verd de Reus, la Mostra serà el dissabte 20 de setembre a la plaça de la Llibertat de 10:30 a 14:00h i de 17:00 a 20:30 h.

Activitats de la Mostra
La celebració de la Mostra va acompanyada de la programació el mateix dissabte 20 de setembre de diverses activitats de difusió al voltant del consum i del comerç sostenibles, com ara sessions informatives i pràctiques sobre els horts ecològics i horts urbans, xerrades sobre el compostatge de matèria orgànica, degustacions comentades de productes ecològics o la presentació d'una guia d'energies sostenibles en el sector agrari, a càrrec d'Unió de Pagesos.

Per a més informació sobre la Mostra i totes les activitats que s'hi desenvoluparan, podeu consultar aquest document (PDF).

Relacionats

Butlletí