Radio Taxi Sant Cugat incorpora vehicles respectuosos amb el medi ambient

15/06/2016 - 14:09

Actualment la flota de Ràdio Taxi Sant Cugat compta amb uns 80 vehicles, dels quals 27 (un 30%) són de baixes emissions o fins i tot de zero emissions. Concretament disposen dels següents vehicles verds: 15 cotxes híbrids, 10 de baixes emissions i 2 elèctrics.

L’alcaldessa, Mercè Conesa, ha felicitat aquest migdia l’empresa Ràdio Taxi Sant Cugat per la seva aposta a l’hora d’incorporar vehicles elèctrics, híbrids o de baixa emissió de gasos. Conesa ha valorat que aquesta companyia “adquireixi vehicles que siguin respectuosos amb el medi ambient”.L’acte ha comptat amb la presència de Javier Moreno, president de Ràdio Taxi Sant Cugat; Damià Calvet, tinent d’alcalde d’Urbanisme, Mobilitat i Habitatge; Carmela Fortuny, tinenta d’alcalde de Cultura, Coneixement i Promoció de la Ciutat; i Joana Barbany, regidora de Comunicació, Informació, Innovació i Govern Obert.

L’aposta pel vehicle elèctric a Sant Cugat

L’Ajuntament té vigents un conjunt de bonificacions fiscals per als ciutadans que fan ús de vehicles elèctrics o híbrids. A més, els vehicles elèctrics no paguen zona blava. Així mateix, l’Ajuntament també ha adquirit aquest tipus de vehicles per a la flota municipal. Concretament, disposa de 4 furgonetes elèctriques, 2 cotxes elèctrics, 2 motos elèctriques, 8 bicicletes elèctriques, 4 autobusos híbrids i 1 autobús 100% elèctric.

A més a més, l’Ajuntament té un punt de recàrrega a disposició de la ciutadania (ubicat a l’av. Pla de Vinyet), que se suma a altres punts oberts per la Generalitat a les estacions de Volpelleres, Sant Cugat i a la benzinera dels Túnels de Vallvidrera. Està previst que al setembre entri en funcionament un altre punt de recàrrega ràpida a la parada de taxis del CAP la Mina. 


 

Categories: 

Relacionats

Notícia

El Ple de l'Ajuntament de Sant Cugat del Vallès ha donat llum verda al Pla estratègic per fomentar la mobilitat elèctrica. La previsió és que el parc de vehicles elèctrics i híbrids endollables creixi un 260% fins a l’any 2028.

Article

L’acord, impulsat per la cooperativa i acordat amb Promusa, permet a Som Mobilitat disposar d’un espai de lloguer i un punt de càrrega a l’aparcament del Monestir, on es troba el vehicle que utilitzen els socis i sòcies.

Notícia

S'ampliarà la xarxa metropolitana pública actual de 10 a 102 a finals del 2024

Butlletí