Què es pot fer amb els arbres de Nadal a Barcelona?

Font: Ajuntament de Barcelona
05/01/2012
Després de les festes, l'Ajuntament de Barcelona habilita fins a 221 punts de recollida d'arbres de Nadal a tots els districtes de la ciutat per reciclar els elements vegetals i utilitzar-los com a cobertura a parcs i jardins.

Si heu tingut un arbre de Nadal a casa, a Barcelona, aquestes festes i ara no sabeu què fer-ne, us podeu sumar a la campanya de recollida d'avets nadalencs que cada any posa en marxa l'Ajuntament de la ciutat des de l'Àrea de Medi Ambient.

El consistori posa a disposició dels barcelonins fins a 221 punts de recollida d'arbres a 10 districtes de la ciutat, que estaran oberts les 24 hores del dia amb l'objectiu de recuperar i reciclar els elements vegetals que no solen sobreviure fins al proper Nadal.

El procés de reciclatge dels arbres
Els arbres que es recullin als punts es transportaran al viver municipal, on es trituraran per convertir-los en encoixinament un cop les restes vegetals hagin madurat. El material que en surt es destinarà, després, als espais verds de la ciutat, fet que millora la retenció d'humitat i l'aireig del sòl.

En la campanya de l'any passat es van obtenir 120 metres cúbics de cobertura vegetal, que es van dipositar als petits espais enjardinats i parcs.

Podeu consultar tots els punts de recollida per districtes aquí.

AdjuntMida
Image icon Foto: Ajuntament de Barcelona20.58 KB

Relacionats

Butlletí