Punt i final als abocadors incontrolats de Castellví de Rosanes

L'ajuntament havia sol·licitat a la Generalitat un ajut per endreçar espais on s'havia abocat runa de la construcció
Font: Aj. Castellví
24/07/2009 - 00:00
El vostre municipi és també notícia? Envieu les vostres notícies a: redaccio@sostenible.es

L'Agència de Residus de Catalunya ha iniciat la neteja i clausura de sis punts d'abocament incontrolat de runa de la construcció situats en diferents indrets del terme de Castellví de Rosanes. L'actuació ha estat possible gràcies a l'ajut que l'ajuntament va demanar a la Generalitat per a aquesta tasca i que va ser concedit l'any 2008 en espècie, és a dir, que ha estat la mateixa Generalitat qui s'ha encarregat de contractar i gestionar es tasques de neteja.

Dos dels punts d'abocament incontrolat són al camí de ca n'Abat; un altre, al camí vell cap a Martorell; un quart, a la carretera BV-2425, entre Can Guilera i la font de la Saborida; el cinquè, al camí de Sant Andreu a Corbera, i l'últim, a la zona verda del carrer de l'Everest. Les feines, en cadascun dels punts, consisteix en netejar l'espai on hi ha l'abocament, retirar-ne la brossa i la runa d'obra amb camions, seleccionar-la i traslladar-la al corresponent dipòsit controlat. Una vegada fetes aquestes tasques, se senyalitzarà el punt perquè no s'hi torni a abocar runa ni brossa, i en alguns indrets concrets, s'adoptaran mesures addicionals per impedir nous abocaments. Cadascun dels sis punts que s'inclouen en aquesta campanya de neteja i clausura disposa d'una fitxa per tal que els Serveis Tècnics i els Vigilants Locals en puguin fer el seguiment.

AdjuntMida
Image icon aboca_castellvi.jpg16.56 KB

Relacionats

Notícia

Santa Coloma de Cervelló ha posat en marxa el sistema de recollida d’escombraries porta a porta, amb l’objectiu d’incrementar de manera considerable el percentatge de residus que es recuperen al nostre municipi.

Notícia

L'Ajuntament de Viladecans va guanyar el Premi 2022 per la iniciativa “Viladecans Repara”, que impulsa la reparació i donar vida a objectes sota el mantra de "Reutilitza, repara, regaudeix".

Notícia

El ple del Prat ha donat el tret de sortida per cercar socis per a la Comunitat Ciutadana d’Energia, Energia del Prat, que es vehicularà a través d’una societat publicocomunitària. S’han aprovat per unanimitat les condicions del concurs per optar a participar de la comunitat, com a accionista privat o mitjançant l’associació d’usuaris que hi canalitzarà la participació ciutadana

Butlletí