Prova pilot amb contenidors intel·ligents al barri del Gas, a Premià de Mar

02/07/2021 - 09:21

La implementació de contenidors intel·ligents és una de les iniciatives que contempla el pla estratègic Smart City que recentment ha elaborat l'Ajuntament amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona i que té per objectiu millorar la qualitat de vida al municipi mitjançant les noves tecnologies.

La prova, feta amb la participació de CESPA, Ros Roca i Xarxa Ambiental, es du a terme amb uns nous contenidors ubicats a la cruïlla dels carrers de Circumval·lació amb Abat Oliba, amb els quals, per abocar-hi les escombraries, cal utilitzar unes targetes personalitzades que prèviament s'han repartit entre els domicilis propers. Alhora, també s'ha facilitat als veïns i veïnes l'accés a una aplicació mòbil que els ajuda a obrir els contenidors, comunicar incidències, etc.

Aquesta actuació està pensada per millorar la qualitat ambiental de la vila i ajudar arribar als objectius de recollida selectiva marcats per la Unió Europea.


 

Categories: 

Relacionats

Article

Les organitzacions de la Xarxa B+S Fundació Solidança, La taca d’oli/La Fàbrica i Back to Eco/Infinit Denim s'han unit per impulsar “Texans pel clima”, una campanya amb l’objectiu d’avançar cap a una economia més circular a través de la recollida de texans usats.

Acte
20/09/2021 - 00:00
Sant Ramon 42. Tordera
Notícia

Els governs balear i valencià posaren en marxa el projecte per finançar-se a través dels fons de reconstrucció de la Unió Europea, que consisteix en el desenvolupament d’equips automàtics per al retorn d’envasos de begudes reutilitzables, S’hi implicarà als municipis on es decideixin ubicar les màquines, fet que propiciarà l’apropament d’aquest sistema a la ciutadania i al petit comerç.

Butlletí