Prova pilot amb contenidors intel·ligents al barri del Gas, a Premià de Mar

02/07/2021 - 09:21

La implementació de contenidors intel·ligents és una de les iniciatives que contempla el pla estratègic Smart City que recentment ha elaborat l'Ajuntament amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona i que té per objectiu millorar la qualitat de vida al municipi mitjançant les noves tecnologies.

La prova, feta amb la participació de CESPA, Ros Roca i Xarxa Ambiental, es du a terme amb uns nous contenidors ubicats a la cruïlla dels carrers de Circumval·lació amb Abat Oliba, amb els quals, per abocar-hi les escombraries, cal utilitzar unes targetes personalitzades que prèviament s'han repartit entre els domicilis propers. Alhora, també s'ha facilitat als veïns i veïnes l'accés a una aplicació mòbil que els ajuda a obrir els contenidors, comunicar incidències, etc.

Aquesta actuació està pensada per millorar la qualitat ambiental de la vila i ajudar arribar als objectius de recollida selectiva marcats per la Unió Europea.


 

Categories: 

Relacionats

Notícia

S'obren els punts de lliurament de les targetes per fer ús dels nous contenidors de recollida selectiva

Notícia

Ha començat la campanya informativa sobre el nou sistema de recollida de residus per a activitats i comerços de Premià de Mar.

Notícia

L’Ajuntament de Reus, a través de la Regidoria de Medi Ambient i Sostenibilitat, posa en marxa aquesta setmana un nou sistema de recollida de les restes de poda de la fracció vegetal porta a porta per tal de donar valor a aquest tipus de residus orgànics. 

Butlletí