Prorrogat el pla de millora de la qualitat de l'aire de 40 municipis de l'àrea metropolitana

L'avaluació preliminar, tot i constatar una millora, indica que no s'assoliran els objectius establerts per l'any 2009
Font: 3cat24.cat
23/12/2009

El Govern de la Generalitat ha decretat prorrogar el pla d'actuació per a la millora de la qualitat de l'aire als 40 municipis de la regió metropolitana de Barcelona declarats zones de protecció especial de l'ambient atmosfèric. L'avaluació preliminar de la qualitat de l'aire, tot i constatar una millora, indica que no s'assoliran els objectius establerts per la Unió Europea per l'any 2009. A més, per raons tècniques i per la conjuntura econòmica no s'han pogut executar completament totes les mesures del pla. La situació econòmica actual ha afectat les inversions d'alguns organismes públics i privats amb obligacions dins el pla.

Més informació: Anunci d'informació pública de la pròrroga del Pla d'actuació per a la millora de la qualitat de l'aire als municipis declarats zones de protecció especial de l'ambient atmosfèric (PDF)

Pla per a la millora de la qualitat de l'aire a la Regió Metropolitana de Barcelona

Relacionats

Article

Prop de 500 alumnes han pres part en 11 projectes participatius

Article

Durant la setmana del 17 al 21 de juny s'ha celebrat arreu d'Europa la Setmana Europea de l'Energia Sostenible EUSEW.

Article

Afavorir la presència de la flora i fauna que ens envolta a través d’actuacions de seguiment i difusió. Aquest és un dels objectius principals de Pla de Millora de la Biodiversitat dels parcs i platges metropolitans que l’AMB està elaborant.

Butlletí