Presentació a Granollers dels recursos educatius de Medi Ambient i canvi climàtic

Una exposició sobre el soroll i la Agenda Escolar Europea, entre els recursos presentats
Font: DiBa
09/11/2009

El diputat de Medi Ambient de la Diputació de Barcelona, Joan Antoni Baron, i l'alcalde de Granollers, Josep Mayoral, presentaran aquest dimarts, 10 de novembre, diversos recursos educatius en matèria de Medi Ambient i canvi climàtic que compten amb el suport de la Diputació, com ara l'agenda escolar europea per als alumnes d'ESO o una exposició de soroll.

L'acte, que tindrà lloc a les 12.00 h del migdia al Centre Cívic Nord (c/ Lledoner, 6) de Granollers, també comptarà amb la presència del Cap de l'Oficina de Canvi Climàtic de la Generalitat, Salvador Samitier, qui parlarà de la situació i actuacions del canvi climàtic a Catalunya.

El programa continuarà amb l'exposició de la iniciativa sobre el Pacte d'alcaldes i alcaldesses a favor del clima i del suport tècnic i econòmic als ajuntaments que els ofereix la Diputació de Barcelona, a càrrec del coordinador de l'Àrea de Medi Ambient, Ferran Vallespinós.

Finalment, el tinent d'alcalde i regidor de Medi Ambient de Granollers, Albert Camps, explicarà els recursos educatius en matèria de Medi Ambient i canvi climàtic que ofereix l'ajuntament i que compten amb el suport de la Diputació de Barcelona com són: l'Agenda Escolar del Medi Ambient per als alumnes d'ESO, el calendari escolar sobre el canvi climàtic per als alumnes de Primària i l'exposició Adéu Soroll!, instal·lada al mateix centre i de la qual se'n podrà fer una visita guiada.

Municipis: 

Relacionats

Notícia

Els dies 28 i 29 d’abril del 2020 se celebrarà a ESADE-Creapolis (Sant Cugat del Vallès) la 3a edició d’acusti.cat, el Congrés d’Acústica de Catalunya, commemorant el dia internacional contra el soroll. L'esdeveniment comptarà amb diverses activitats de debat i reflexió paral·leles entorn els reptes i dilemes al voltant de la problemàtica del soroll. 

Acte
28/04/2020 - 09:00
ESADE Creapolis. Sant Cugat del Vallès
Article

En el marc del conveni signat entre el Zoo de Barcelona i el Consorci del Besòs, s’han instal·lat a la llera del riu uns pòsters per donar a conèixer els ocells que podem observar més fàcilment a l’entorn del riu Besòs, des de Montcada i Reixac fins a la desembocadura.

Butlletí