Presentació a Granollers dels recursos educatius de Medi Ambient i canvi climàtic

Una exposició sobre el soroll i la Agenda Escolar Europea, entre els recursos presentats
Font: DiBa
09/11/2009

El diputat de Medi Ambient de la Diputació de Barcelona, Joan Antoni Baron, i l'alcalde de Granollers, Josep Mayoral, presentaran aquest dimarts, 10 de novembre, diversos recursos educatius en matèria de Medi Ambient i canvi climàtic que compten amb el suport de la Diputació, com ara l'agenda escolar europea per als alumnes d'ESO o una exposició de soroll.

L'acte, que tindrà lloc a les 12.00 h del migdia al Centre Cívic Nord (c/ Lledoner, 6) de Granollers, també comptarà amb la presència del Cap de l'Oficina de Canvi Climàtic de la Generalitat, Salvador Samitier, qui parlarà de la situació i actuacions del canvi climàtic a Catalunya.

El programa continuarà amb l'exposició de la iniciativa sobre el Pacte d'alcaldes i alcaldesses a favor del clima i del suport tècnic i econòmic als ajuntaments que els ofereix la Diputació de Barcelona, a càrrec del coordinador de l'Àrea de Medi Ambient, Ferran Vallespinós.

Finalment, el tinent d'alcalde i regidor de Medi Ambient de Granollers, Albert Camps, explicarà els recursos educatius en matèria de Medi Ambient i canvi climàtic que ofereix l'ajuntament i que compten amb el suport de la Diputació de Barcelona com són: l'Agenda Escolar del Medi Ambient per als alumnes d'ESO, el calendari escolar sobre el canvi climàtic per als alumnes de Primària i l'exposició Adéu Soroll!, instal·lada al mateix centre i de la qual se'n podrà fer una visita guiada.

Municipis: 

Relacionats

Notícia
Del 15 al 22 de setembre Sant Cugat viurà novament una setmana plena d’activitats per fomentar una mobilitat més sostenible i segura. L’objectiu és impulsar entre la ciutadania l’ús dels mitjans de transport sostenibles i, en particular, el transport públic, la bicicleta, la mobilitat a peu i els vehicles elèctrics.
Notícia

Les empreses que formen part de la proposta Rubí Indústria Circular de Rubí Brilla han realitzat la primera assemblea general a través de la qual han acordat el funcionament del grup i han prioritzat les primeres accions. El projecte Can Jardí - Polígon Circular parteix de la idea que la gestió compartida dels diferents recursos del polígon permetrà optimitzar costos, reduir les emissions de CO2, crear ocupació i nous perfils professionals i millorarà la competitivitat de totes les empreses participants. 

Acte
08/11/2019 - 17:00
Porta principal Restaurant Sopa

Butlletí