Preparació de la segona temporada de l'Hort social ecològic a Navàs

Font: Ajuntament de Navàs
10/03/2016 - 15:01

Els membres que conformen la comissió de seguiment de l’hort solidari, els voluntaris de la Taula Solidària de Navàs i usuaris de Serveis Socials s’han trobat per deixar apunt l’espai de l’hort social ecològic a Navàs i engegar una segona temporada amb moltes ganes i il·lusió.

S’han tret les canyes i s’han deixat apunt per poder-les tornar a utilitzar, s’han arrencat tomaqueres, mongeteres, planta de tàbac,... s’han han fet feixos i en els propers dies es cremaran. Encara hi havia bledes i porros que es van arrencar i s’han portat al banc d’aliments perquè siguin distribuïts a les persones més necessitades del poble a través de l’entitat Taula Solidària de Navàs.

En els propers dies es portarà un camió amb sauló, terra vegetal i compost que es distribuirà en tot l’espai per tal de millorar el subsòl, aquesta millora facilitarà el treball de l’hort i s’obtindran productes de millor qualitat. Aquest hort gestionat directament pels voluntaris de la Taula Solidària de Navàs i usuaris de Serveis Socials està cultivat sota criteris ecològics i no s’utilitzen productes químics.

Sota el mateix programa la treballadora social i la tècnica de medi ambient de l’Ajuntament estan participant a unes jornades promogudes per la Diputació de Barcelona sobre horts socials, aquestes jornades consten de quatre tallers amb temàtiques diferents, els objectius dels quals pretén conèixer experiències catalanes en horts socials, reflexionar entorn els objectius als que han de respondre els horts socials, normatives de funcionament, etc.


Municipis: 
Etiquetes: 
Categories: 

Relacionats

Notícia

A través de l'ajuntament, Consell Comarcal i la Cooperativa Agroecològica l'Aresta cerquen propietaris de terrenys que els tinguin en desús per fer-hi horts i recuprar la terra per al sembrat.

Notícia

Seran quaranta noves parcel·les annexes als horts actuals al barri del Rec.

Notícia
Foto: Les Vegueries.cat

Foto: Les Vegueries.cat

L'Ajuntament de Manresa promou un catàleg de moda sostenible amb la participació d'iniciatives tèxtils i entitats socials de la ciutat

Butlletí