Piera celebrarà una Fira d'Intercanvi l'últim dissabte de cada mes

Es podran intercanviar qualsevol tipus d'objectes i serveis
Font: Aj. Piera
28/11/2009

L'ajuntament de Piera celebrarà, l'últim dissabte de cada mes (exceptuant els dissabtes que també siguin festius) una Fira d'Intercanvi a la pista del Parc del Gall Mullat.

La fira estarà oberta a totes les persones que vulguin intercanviar qualsevol mena d'objecte material (producte, artilugis, mobles, eines, andròmines, etc.) o qualsevol intangible (companyia, ajuda, coneixements, etc...), sempre amb la condició de no fer servir diners en les transaccions.

La primera fira és aquest mateix dissabte 28 de novembre. Més informació a www.viladepiera.cat.

Municipis: 
AdjuntMida
Image icon fira_tiana.jpg56.91 KB

Relacionats

Article
La mitjana de recollida selectiva arriba al 75%

El passat 4 de març es va iniciar el servei de recollida en àrees tancades a Calonge de Segarra, Castellfollit de Riubregós, Pujalt, Sant Martí Sesgueioles i Sant Pere Sallavinera.

Article

El xot és una espècie que es pot trobar a Catalunya des de la primavera fins a la tardor, quan migra cap a l’Àfrica en busca de millors temperatures

Notícia

Els comerços associats a Vilanova Comerç han encetat les primeres accions del Pla Integral de Sostenibilitat i Prevenció de Residus amb una sèrie de mesures respectuoses amb el medi ambient. La campanya es fa amb el suport de l’Agència Catalana de Residus de la Generalitat de Catalunya

Butlletí