Piera celebrarà una Fira d'Intercanvi l'últim dissabte de cada mes

Es podran intercanviar qualsevol tipus d'objectes i serveis
Font: Aj. Piera
28/11/2009

L'ajuntament de Piera celebrarà, l'últim dissabte de cada mes (exceptuant els dissabtes que també siguin festius) una Fira d'Intercanvi a la pista del Parc del Gall Mullat.

La fira estarà oberta a totes les persones que vulguin intercanviar qualsevol mena d'objecte material (producte, artilugis, mobles, eines, andròmines, etc.) o qualsevol intangible (companyia, ajuda, coneixements, etc...), sempre amb la condició de no fer servir diners en les transaccions.

La primera fira és aquest mateix dissabte 28 de novembre. Més informació a www.viladepiera.cat.

Municipis: 
AdjuntMida
Image icon fira_tiana.jpg56.91 KB

Relacionats

Notícia

L’Ajuntament de Piera, de forma conjunta amb l’Escola Les Flandes, l’EA Apiària i l’Institut Salvador Claramunt, ha posat en marxa el projecte «Camí Escolar», que pretén afavorir els desplaçaments segurs a peu o en bicicleta dels infants des de casa seva a l’escola, potenciant així la seva autonomia personal i, alhora, la responsabilitat i el civisme de la ciutadania.

Notícia

L’Ajuntament d’Igualada ha iniciat el procés per a la realització de l’estudi de viabilitat per a la implantació de models òptims de recollida de residus per zones de la ciutat. La implementació de les mesures i recomanacions que es desprenguin d’aquest treball serà un dels eixos que el departament de Sostenibilitat i Mobilitat impulsarà per millorar la recollida selectiva a la ciutat.

Notícia

La transformació d’un àmbit tan extens i estratègic com el barri del Rec representa una oportunitat per dur a la pràctica els principis d’urbanisme sostenible que el Departament de TES està treballant per consagrar mitjançant la nova Llei de territori i l’Agenda urbana de Catalunya.

Butlletí