Piera celebrarà una Fira d'Intercanvi l'últim dissabte de cada mes

Es podran intercanviar qualsevol tipus d'objectes i serveis
Font: Aj. Piera
28/11/2009

L'ajuntament de Piera celebrarà, l'últim dissabte de cada mes (exceptuant els dissabtes que també siguin festius) una Fira d'Intercanvi a la pista del Parc del Gall Mullat.

La fira estarà oberta a totes les persones que vulguin intercanviar qualsevol mena d'objecte material (producte, artilugis, mobles, eines, andròmines, etc.) o qualsevol intangible (companyia, ajuda, coneixements, etc...), sempre amb la condició de no fer servir diners en les transaccions.

La primera fira és aquest mateix dissabte 28 de novembre. Més informació a www.viladepiera.cat.

Municipis: 
AdjuntMida
Image icon fira_tiana.jpg56.91 KB

Relacionats

Notícia

L’Ajuntament de Piera, de forma conjunta amb l’Escola Les Flandes, l’EA Apiària i l’Institut Salvador Claramunt, ha posat en marxa el projecte «Camí Escolar», que pretén afavorir els desplaçaments segurs a peu o en bicicleta dels infants des de casa seva a l’escola, potenciant així la seva autonomia personal i, alhora, la responsabilitat i el civisme de la ciutadania.

Article

La participació ciutadana en les polítiques públiques és clau per a una bona governança de Catalunya. Dur a terme unes decisions que han estat socialitzades i enriquides amb les diverses visions dels col·lectius implicats és estratègic per a unes polítiques efectives.

Notícia

L’objectiu és afavorir el debat i contrastar idees sobre el nou reglament mentre aquest s’està elaborant

Butlletí