Parets mesura el nivell de contaminació al voltant de les escoles

Font: Ajuntament de Parets

02/10/2018 - 12:02

La Diputació de Barcelona i l’Ajuntament de Parets els estan instal·lant als carrers pròxims a les escoles del municipi dosificadors per mesurar la quantitat de diòxid de nitrogen que hi ha a l’ambient. El diòxid de nitrògen és un compost químic, present a molts combustibles com ara el dièsel, que és molt nociu per la salut. De fet, Parets és un dels 40 municipis de l’àrea de Barcelona que es troben a la zona de protecció per alta contaminació. Els resultats d’aquestes proves no arribaran fins a principis de l’any vinent. Mentrestant, en el marc de la iniciativa Camins Escolars, els joves de Parets estan aportant propostes per millorar la mobilitat al municipi.


 

Categories: 

Relacionats

Notícia

Aquesta anàlisi, molt més exhaustiva i continua que la realitzada durant el 2019, permetrà controlar les emissions de l'Ecoparc2 i altres activitats, així com l'impacte de la C-58.

Notícia

Les accions principals són el segellament de la massa de residus, el control d'aigües pluvials i l'extracció, l'aprofitament i el tractament de biogàs i lixiviats. Es preveu que les obres estiguin acabades definitivament durant la primera meitat del 2021 i que donin pas a un espai naturalitzat i a un increment de la biodiversitat a la zona

Notícia

Aquest 3 de febrer l'Ajuntament ha començat la tasca d'adequació i de senyalització del que serà el primer Camí Escolar del Prat, una de les peticions més votades als darrers Pressupostos Participatius. Les tasques acabaran a finals del mes d'abril.

Butlletí