Parets del Vallès promou una nova campanya de sensibilització per a l'estalvi d'aigua

Es distribuiran reguladors de cabal d'aigua i es faran tallers sobre consum responsable d'aigua
Font: Aj. Parets
24/06/2009

Tot i que enguany no patim la situació de sequera de l'any passat, l'Ajuntament de Parets del Vallès, a través de la seva Oficina d'Informació Ambiental (OIA), portarà a terme en els propers dies una nova campanya de sensibilització per a l'estalvi d'aigua. Concretament, l'OIA organitzarà dues accions els dies 29 de juny i 1 de juliol, d'11 a 13 h, als mercats que es fan al Camp de les Peces i a la plaça Can Berenguer, on s'instal·larà una carpa per distribuir reguladors de cabal d'aigua per a aixetes i informar de les mesures que pot prendre la ciutadania a casa seva per reduir el consum d'aigua.

Aprofitant l'afluència de nens i nens als mercats un cop finalitzat el curs escolar, l'acció es complementarà amb uns tallers que aniran a càrrec de la titellaire Teia Moner per vincular la creació plàstica amb la conscienciació sobre el consum responsable de l'aigua.

L'OIA recorda la conveniència de mantenir una actitud de consum responsable dels recursos hídrics per afrontar en les millors condicions possibles futurs episodis d'escassetat d'aigua.

Municipis: 

Relacionats

Notícia

El bus exprés de la vall del Tenes guanya la cursa al cotxe. Les persones que han fet el recorregut amb l’e7 han arribat 21 minuts abans
Notícia

El Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental i l'Ajuntament de Santa Eulàlia de Ronçana posen en marxa la campanya 'Aquí no llencem res!' amb la voluntat de conscienciar a la població sobre la importància de la separació de residus i, d’aquesta manera, millorar el percentatge de triatge que es realitza a les nostres llars. La campanya es va iniciar ahir dimarts i durarà fins aquest divendres.

Notícia
El Consorci té com a finalitat de realitzar la creació, gestió i prestació de forma unificada de serveis i activitats d’interès comú en matèria de residus a la comarca.

Butlletí