Parets del Vallès promou una nova campanya de sensibilització per a l'estalvi d'aigua

Es distribuiran reguladors de cabal d'aigua i es faran tallers sobre consum responsable d'aigua
Font: Aj. Parets
24/06/2009 - 00:00

Tot i que enguany no patim la situació de sequera de l'any passat, l'Ajuntament de Parets del Vallès, a través de la seva Oficina d'Informació Ambiental (OIA), portarà a terme en els propers dies una nova campanya de sensibilització per a l'estalvi d'aigua. Concretament, l'OIA organitzarà dues accions els dies 29 de juny i 1 de juliol, d'11 a 13 h, als mercats que es fan al Camp de les Peces i a la plaça Can Berenguer, on s'instal·larà una carpa per distribuir reguladors de cabal d'aigua per a aixetes i informar de les mesures que pot prendre la ciutadania a casa seva per reduir el consum d'aigua.

Aprofitant l'afluència de nens i nens als mercats un cop finalitzat el curs escolar, l'acció es complementarà amb uns tallers que aniran a càrrec de la titellaire Teia Moner per vincular la creació plàstica amb la conscienciació sobre el consum responsable de l'aigua.

L'OIA recorda la conveniència de mantenir una actitud de consum responsable dels recursos hídrics per afrontar en les millors condicions possibles futurs episodis d'escassetat d'aigua.

Municipis: 

Relacionats

Article

Les actuacions contemplen la preservació natural de l’ecosistema amb la supervisió dels tècnics municipals, Martí i Franch redactor del projecte, el Consorci del Besòs i l’ACA.

Article

La Marató RE-M de l’Energia és una campanya de sensibilització i de bones pràctiques en l’ús i el consum eficient d’energia, que té la voluntat afegida de destinar l’estalvi econòmic aconseguit a actuacions per lluitar contra la pobresa energètica i l’emergència climàtica. En el camí d’una transició energètica que demana la implicació dels ciutadans, la Marató ens permet visualitzar, de forma lúdica, com podem intervenir ens els consums i les emissions modificant els nostres hàbits.

Article

L’ordenança persegueix tres objectius: aconseguir que el medi ambient sigui de qualitat reduint les emissions de components que puguin molestar a les persones; garantir el dret a les persones a gaudir d'un medi ambient adient; i eliminar les molèsties produïdes per les olors.

Butlletí