Parets del Vallès promou una nova campanya de sensibilització per a l'estalvi d'aigua

Es distribuiran reguladors de cabal d'aigua i es faran tallers sobre consum responsable d'aigua
Font: Aj. Parets
24/06/2009

Tot i que enguany no patim la situació de sequera de l'any passat, l'Ajuntament de Parets del Vallès, a través de la seva Oficina d'Informació Ambiental (OIA), portarà a terme en els propers dies una nova campanya de sensibilització per a l'estalvi d'aigua. Concretament, l'OIA organitzarà dues accions els dies 29 de juny i 1 de juliol, d'11 a 13 h, als mercats que es fan al Camp de les Peces i a la plaça Can Berenguer, on s'instal·larà una carpa per distribuir reguladors de cabal d'aigua per a aixetes i informar de les mesures que pot prendre la ciutadania a casa seva per reduir el consum d'aigua.

Aprofitant l'afluència de nens i nens als mercats un cop finalitzat el curs escolar, l'acció es complementarà amb uns tallers que aniran a càrrec de la titellaire Teia Moner per vincular la creació plàstica amb la conscienciació sobre el consum responsable de l'aigua.

L'OIA recorda la conveniència de mantenir una actitud de consum responsable dels recursos hídrics per afrontar en les millors condicions possibles futurs episodis d'escassetat d'aigua.

Municipis: 

Relacionats

Notícia

L'acte, presentat pel periodista Joaquim Elcacho, va comptar amb la presència de Martí Boada, científic ambiental i geògraf, i la participació del públic assistent, per consensuar un seguit de propostes destinades a lluitar contra el canvi climàtic.

Notícia

L'Ajuntament de Parets ha iniciat una campanya informativa amb l'objectiu de fomentar el reciclatge entre la població. A més del repartiment de contenidors per a la recollida selectiva de papers i envasos en les diferents escoles i instituts del municipi, s'ha editat un imprès que reflecteix la realitat dels hàbits que cal potenciar per conscienciar la població sobre aquest problema, i que tothom col·labori en la millora del canvi climàtic.

Article

Bosc de la vida - Setmana Europea de Prevenció de Residus from Ajuntament de Parets del Vallès on Vimeo.

El bosc de la vida és una activitat adreçada als alumnes de les escoles de Parets del Vallès i que s'ha celebrat durant la Setmana Europea de Prevenció de Residus

Butlletí