Parets del Vallès promou la campanya 'Ecomerç: comerços respectuosos amb el medi ambient'

La campanya pretén minimitzar els residus i reduir els consums d'aigua i energia
Font: Aj. Parets
13/08/2009
El vostre municipi és també notícia? Envieu les vostres notícies a: redaccio@sostenible.es

Ecomerç: comerços respectuosos amb el medi ambient és el nom de la nova campanya promoguda per l'ajuntament de Parets del Vallès, un projecte que pretén millorar la gestió ambiental dels comerços del municipi especialment pel que fa a la minimització i la gestió dels residus. Altres línies d'actuació estan destinades a reduir els consums d'aigua i d'energia.

L'actuació s'inclou en el conjunt de mesures que el consistori duu a terme per a la prevenció i la reducció de residus, amb especial incidència en el sector del comerç. Actualment, les regidories de Medi Ambient i de Comerç continuen treballant conjuntament amb les associacions de botiguers i amb els comerciants no associats per fomentar l'ús de cabassos, bosses reutilitzables i bosses biodegradables que promoguin les bones pràctiques ambientals entre el teixit comercial paretà. 

Municipis: 

Relacionats

Notícia

L'acte, presentat pel periodista Joaquim Elcacho, va comptar amb la presència de Martí Boada, científic ambiental i geògraf, i la participació del públic assistent, per consensuar un seguit de propostes destinades a lluitar contra el canvi climàtic.

Notícia

L'Ajuntament de Parets ha iniciat una campanya informativa amb l'objectiu de fomentar el reciclatge entre la població. A més del repartiment de contenidors per a la recollida selectiva de papers i envasos en les diferents escoles i instituts del municipi, s'ha editat un imprès que reflecteix la realitat dels hàbits que cal potenciar per conscienciar la població sobre aquest problema, i que tothom col·labori en la millora del canvi climàtic.

Article

Bosc de la vida - Setmana Europea de Prevenció de Residus from Ajuntament de Parets del Vallès on Vimeo.

El bosc de la vida és una activitat adreçada als alumnes de les escoles de Parets del Vallès i que s'ha celebrat durant la Setmana Europea de Prevenció de Residus

Butlletí