Parets del Vallès promou la campanya 'Ecomerç: comerços respectuosos amb el medi ambient'

La campanya pretén minimitzar els residus i reduir els consums d'aigua i energia
Font: Aj. Parets
13/08/2009
El vostre municipi és també notícia? Envieu les vostres notícies a: redaccio@sostenible.es

Ecomerç: comerços respectuosos amb el medi ambient és el nom de la nova campanya promoguda per l'ajuntament de Parets del Vallès, un projecte que pretén millorar la gestió ambiental dels comerços del municipi especialment pel que fa a la minimització i la gestió dels residus. Altres línies d'actuació estan destinades a reduir els consums d'aigua i d'energia.

L'actuació s'inclou en el conjunt de mesures que el consistori duu a terme per a la prevenció i la reducció de residus, amb especial incidència en el sector del comerç. Actualment, les regidories de Medi Ambient i de Comerç continuen treballant conjuntament amb les associacions de botiguers i amb els comerciants no associats per fomentar l'ús de cabassos, bosses reutilitzables i bosses biodegradables que promoguin les bones pràctiques ambientals entre el teixit comercial paretà. 

Municipis: 

Relacionats

Notícia

El bus exprés de la vall del Tenes guanya la cursa al cotxe. Les persones que han fet el recorregut amb l’e7 han arribat 21 minuts abans
Notícia

El Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental i l'Ajuntament de Santa Eulàlia de Ronçana posen en marxa la campanya 'Aquí no llencem res!' amb la voluntat de conscienciar a la població sobre la importància de la separació de residus i, d’aquesta manera, millorar el percentatge de triatge que es realitza a les nostres llars. La campanya es va iniciar ahir dimarts i durarà fins aquest divendres.

Notícia
El Consorci té com a finalitat de realitzar la creació, gestió i prestació de forma unificada de serveis i activitats d’interès comú en matèria de residus a la comarca.

Butlletí