Parets del Vallès i Sant Cugat Sesgarrigues acullen temporalment l’exposició ‘Aigua en equilibri'

Font: Ajuntament de Parets del Vallès i Sant Cugat Sesgarrigues
17/05/2012 - 00:00

L'Ajuntament de Parets del Vallès i l'Ajuntament de Sant Cugat Sesgarrigues, amb el suport de la Diputació de Barcelona, acullen temporalment l'exposició itinerant "Aigua en equilibri" (del 14 al 20 de maig, i del 21 al 25, respectivament). L'exposició mostra la importància que els rius i l'aigua tenen per al desenvolupament de la societat i la necessitat de dur a terme una gestió sostenible per a garantir el seu futur.

L'Ajuntament de Parets del Vallès també aprofita un altre dels recursos que s'han posat a disposició dels municipis des de la campanya ‘La Xarxa estalvia aigua', l'organització d'un taller específic sobre estalvi d'aigua dirigit als escolars de la vila (que s'ha realitzat el 14 de maig).

Aquestes iniciatives s'inscriuen en el marc de la campanya La Xarxa estalvia aigua' que impulsa l'Ajuntament de Montcada com a membre de la Xarxa de Ciutats i Pobles Cap a la Sostenibilitat i que compta amb el suport de la Diputació de Barcelona i l'Agència Catalana de l'Aigua. Aquesta campanya consisteix en un conjunt d'actuacions de sensibilització ciutadana amb l'objectiu de continuar promovent l'estalvi domèstic d'aigua.

Municipis: 
AdjuntMida
Image icon Exposició 'Aigua en equilibri'106.19 KB

Relacionats

Article

Les actuacions contemplen la preservació natural de l’ecosistema amb la supervisió dels tècnics municipals, Martí i Franch redactor del projecte, el Consorci del Besòs i l’ACA.

Article

La Marató RE-M de l’Energia és una campanya de sensibilització i de bones pràctiques en l’ús i el consum eficient d’energia, que té la voluntat afegida de destinar l’estalvi econòmic aconseguit a actuacions per lluitar contra la pobresa energètica i l’emergència climàtica. En el camí d’una transició energètica que demana la implicació dels ciutadans, la Marató ens permet visualitzar, de forma lúdica, com podem intervenir ens els consums i les emissions modificant els nostres hàbits.

Article

L’ordenança persegueix tres objectius: aconseguir que el medi ambient sigui de qualitat reduint les emissions de components que puguin molestar a les persones; garantir el dret a les persones a gaudir d'un medi ambient adient; i eliminar les molèsties produïdes per les olors.

Butlletí