Parets del Vallès i Sant Cugat Sesgarrigues acullen temporalment l’exposició ‘Aigua en equilibri'

Font: Ajuntament de Parets del Vallès i Sant Cugat Sesgarrigues
17/05/2012

L'Ajuntament de Parets del Vallès i l'Ajuntament de Sant Cugat Sesgarrigues, amb el suport de la Diputació de Barcelona, acullen temporalment l'exposició itinerant "Aigua en equilibri" (del 14 al 20 de maig, i del 21 al 25, respectivament). L'exposició mostra la importància que els rius i l'aigua tenen per al desenvolupament de la societat i la necessitat de dur a terme una gestió sostenible per a garantir el seu futur.

L'Ajuntament de Parets del Vallès també aprofita un altre dels recursos que s'han posat a disposició dels municipis des de la campanya ‘La Xarxa estalvia aigua', l'organització d'un taller específic sobre estalvi d'aigua dirigit als escolars de la vila (que s'ha realitzat el 14 de maig).

Aquestes iniciatives s'inscriuen en el marc de la campanya La Xarxa estalvia aigua' que impulsa l'Ajuntament de Montcada com a membre de la Xarxa de Ciutats i Pobles Cap a la Sostenibilitat i que compta amb el suport de la Diputació de Barcelona i l'Agència Catalana de l'Aigua. Aquesta campanya consisteix en un conjunt d'actuacions de sensibilització ciutadana amb l'objectiu de continuar promovent l'estalvi domèstic d'aigua.

Municipis: 
AdjuntMida
Image icon Exposició 'Aigua en equilibri'106.19 KB

Relacionats

Notícia

El bus exprés de la vall del Tenes guanya la cursa al cotxe. Les persones que han fet el recorregut amb l’e7 han arribat 21 minuts abans
Notícia

El Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental i l'Ajuntament de Santa Eulàlia de Ronçana posen en marxa la campanya 'Aquí no llencem res!' amb la voluntat de conscienciar a la població sobre la importància de la separació de residus i, d’aquesta manera, millorar el percentatge de triatge que es realitza a les nostres llars. La campanya es va iniciar ahir dimarts i durarà fins aquest divendres.

Notícia
El Consorci té com a finalitat de realitzar la creació, gestió i prestació de forma unificada de serveis i activitats d’interès comú en matèria de residus a la comarca.

Butlletí