Parets del Vallès i Sant Cugat Sesgarrigues acullen temporalment l’exposició ‘Aigua en equilibri'

Font: Ajuntament de Parets del Vallès i Sant Cugat Sesgarrigues
17/05/2012

L'Ajuntament de Parets del Vallès i l'Ajuntament de Sant Cugat Sesgarrigues, amb el suport de la Diputació de Barcelona, acullen temporalment l'exposició itinerant "Aigua en equilibri" (del 14 al 20 de maig, i del 21 al 25, respectivament). L'exposició mostra la importància que els rius i l'aigua tenen per al desenvolupament de la societat i la necessitat de dur a terme una gestió sostenible per a garantir el seu futur.

L'Ajuntament de Parets del Vallès també aprofita un altre dels recursos que s'han posat a disposició dels municipis des de la campanya ‘La Xarxa estalvia aigua', l'organització d'un taller específic sobre estalvi d'aigua dirigit als escolars de la vila (que s'ha realitzat el 14 de maig).

Aquestes iniciatives s'inscriuen en el marc de la campanya La Xarxa estalvia aigua' que impulsa l'Ajuntament de Montcada com a membre de la Xarxa de Ciutats i Pobles Cap a la Sostenibilitat i que compta amb el suport de la Diputació de Barcelona i l'Agència Catalana de l'Aigua. Aquesta campanya consisteix en un conjunt d'actuacions de sensibilització ciutadana amb l'objectiu de continuar promovent l'estalvi domèstic d'aigua.

Municipis: 
AdjuntMida
Image icon Exposició 'Aigua en equilibri'106.19 KB

Relacionats

Notícia

L'acte, presentat pel periodista Joaquim Elcacho, va comptar amb la presència de Martí Boada, científic ambiental i geògraf, i la participació del públic assistent, per consensuar un seguit de propostes destinades a lluitar contra el canvi climàtic.

Notícia

L'Ajuntament de Parets ha iniciat una campanya informativa amb l'objectiu de fomentar el reciclatge entre la població. A més del repartiment de contenidors per a la recollida selectiva de papers i envasos en les diferents escoles i instituts del municipi, s'ha editat un imprès que reflecteix la realitat dels hàbits que cal potenciar per conscienciar la població sobre aquest problema, i que tothom col·labori en la millora del canvi climàtic.

Article

Bosc de la vida - Setmana Europea de Prevenció de Residus from Ajuntament de Parets del Vallès on Vimeo.

El bosc de la vida és una activitat adreçada als alumnes de les escoles de Parets del Vallès i que s'ha celebrat durant la Setmana Europea de Prevenció de Residus

Butlletí