Pallejà posa en marxa el seu Consell de Medi Ambient

La voluntat del consistori és que s'hi impliqui el màxim nombre de ciutadans
Font: Llobregatmedia.com
21/07/2009 - 00:00
El vostre municipi és també notícia? Envieu les vostres notícies a: redaccio@sostenible.es

Amb la voluntat de disposar d'un ens consultiu i participatiu al voltant del medi ambient i la seva protecció, l'ajuntament de Pallejà acaba de posar en marxa un Consell de Medi Ambient, els principals objectius del qual seran vetllar per la conservació i protecció del medi ambient i la sostenibilitat, fomentar la participació ciutadana en aquest àmbit, donar suport a l'hora d'executar el Pla d'Acció Local i fomentar les actituds i promoure els hàbits respectuosos amb el medi ambient.

Un cop creat amb la inclusió de les entitats de Pallejà que hi ha volgut formar part, s'han constituït diferents grups de treballs i s'han establert les línies d'actuació principal de cadascun. La voluntat és que el màxim nombre de ciutadans possible s'impliqui en aquests grups a través de les associacions que s'hi troben representades. Així, l'ajuntament ha fet una crida a la població per tal que tot aquell que estigui interessat pugui formar part del Consell de Medi Ambient.

Municipis: 

Relacionats

Notícia

Després d’haver-se instaurat amb èxit als barris de Bruguers, La Sentiu i Les Panes, la recollida de residus porta a porta arriba ara al centre de Gavà.

Notícia

A més, s'ha deixat la previsió per poder doblar l'equipament en un futur i assolir les 300 plaques

Notícia

L’Ajuntament de Viladecans ha fet un pas endavant en la seva campanya per promoure el compostatge cassolà amb la cessió de compostadors a les llars. La iniciativa vol sumar un centenar de famílies a l'aprofitament directe de les restes de cuina i de jardí per convertir-les en adob natural que es pugui fer servir a les pròpies cases i, així, fer realitat l’eslògan d'aquest programa, Viladecans tanca el cicle. 

Butlletí