Pallejà inicia una campanya de reforç de la recollida orgànica

L'objectiu és incrementar la participació i premiar als que ja ho estan fent
Font: llobregatmedia.com
26/09/2009
El vostre municipi és també notícia? Envieu les vostres notícies a: redaccio@sostenible.es

Pallejà va iniciar el passat 21 de setembre una campanya de reforç de la recollida de la matèria orgànica a través de diverses actuacions a les escoles, comerços i tota la població. Els objectius de la campanya són incrementar la participació de la gent en la separació dels residus orgànics i també premiar als que ja ho estan fent correctament. És per això que s'ha instal·lat un punt informatiu a la plaça del Castell on es recolliran fotografies que ensenyin com els veïns separen la matèria orgànica a casa seva. No importa com ho facin, sinó que ho facin.

Les fotografies podran ser impreses o en digital, i després es farà una exposició amb les que siguin més originals i divertides. Com a agraïment, es regalarà una planta a totes aquelles famílies que participin.

En el punt fix també es repartiran a tots els veïns bosses compostables, una bossa de compost i un díptic informatiu. També es lliuraran cubells marrons per l'orgànica a les famílies nouvingudes. 

Més informació sobre aquesta campanya (PDF)

--
També a Sostenible.cat...
Pallejà estableix un nou sistema de recollida d'escombraries

Municipis: 

Relacionats

Notícia

Pallejà disposa d’un nou carril bici que connecta el nucli amb el polígon industrial i l’estació de Ferrocarrils de Quatre Camins. La seva construcció ha estat possible gràcies al suport de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) i forma part del Programa Metropolità de desenvolupament de la Bicivia, un projecte que vol comunicar i connectar els diferents municipis a través d’aquesta infraestructura.

Article

Durant els mesos de maig i juny s’han organitzat diversos tallers per a fomentar l’eficiència energètica i l’ús d’energies renovables

Notícia

El Departament de Medi Ambient de l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca ha iniciat una nova campanya per a la reducció de residus, amb tallers i recursos a les escoles. Aquest més de març s’ofereixen tallers a l’alumnat de primer de primària de totes les escoles del municipi, amb educadores i educadors ambientals.

Butlletí