Pallejà inicia una campanya de reforç de la recollida orgànica

L'objectiu és incrementar la participació i premiar als que ja ho estan fent
Font: llobregatmedia.com
26/09/2009
El vostre municipi és també notícia? Envieu les vostres notícies a: redaccio@sostenible.es

Pallejà va iniciar el passat 21 de setembre una campanya de reforç de la recollida de la matèria orgànica a través de diverses actuacions a les escoles, comerços i tota la població. Els objectius de la campanya són incrementar la participació de la gent en la separació dels residus orgànics i també premiar als que ja ho estan fent correctament. És per això que s'ha instal·lat un punt informatiu a la plaça del Castell on es recolliran fotografies que ensenyin com els veïns separen la matèria orgànica a casa seva. No importa com ho facin, sinó que ho facin.

Les fotografies podran ser impreses o en digital, i després es farà una exposició amb les que siguin més originals i divertides. Com a agraïment, es regalarà una planta a totes aquelles famílies que participin.

En el punt fix també es repartiran a tots els veïns bosses compostables, una bossa de compost i un díptic informatiu. També es lliuraran cubells marrons per l'orgànica a les famílies nouvingudes. 

Més informació sobre aquesta campanya (PDF)

--
També a Sostenible.cat...
Pallejà estableix un nou sistema de recollida d'escombraries

Municipis: 

Relacionats

Article

Durant els mesos de maig i juny s’han organitzat diversos tallers per a fomentar l’eficiència energètica i l’ús d’energies renovables

Notícia

El Departament de Medi Ambient de l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca ha iniciat una nova campanya per a la reducció de residus, amb tallers i recursos a les escoles. Aquest més de març s’ofereixen tallers a l’alumnat de primer de primària de totes les escoles del municipi, amb educadores i educadors ambientals.

Notícia

L’Ajuntament de Sant Climent de Llobregat amb la col.laboració de l’Àrea Metropolitana de Barcelona ha instal.lat un punt de recàrrega solar per a vehicles elèctrics. Les fotolineres són estacions de recàrrega per al vehicle elèctric la energia prové de plaques solars, instal·lades normalment al sostre de la instal·lació. Tenen el gran avantatge que ofereixen energia verda. La fotolinera de Sant Climent té capacitat per a quatre vehicles electrics.

Butlletí