Palau-solità i Plegamans compta amb informadors sobre la gestió dels residus per la ciutadania

Font: Ajuntament de Palau-solità i Plegamans
13/10/2011 - 00:00

Palau-solità i Plegamans ha comptat amb dos informadors enviats pel Consorci per a la Gestió de Residus del Vallès Occidental per informar els ciutadans sobre els beneficis de reduir, separar i reciclar els residus, així com reutilitzar allò que es pugui tornar a fer servir.

Els informadors que varen estar informant dilluns i dijous d'aquesta setmana, s'ubicaren a la cantonada entre el Camí Reial i el c. Barcelona (al costat de la plaça Onze de Setembre) i a la plaça del Molí (cantonada entre l'av. Diagonal i el Camí del Molí). Tornaran a ser-hi dos dies més d'aquesta setmana, de les 10.15 a les 13.30h. Els ciutadans que s'hi acosten poden formular els seus dubtes i suggeriments i rebre un petit sac amb adob obtingut a partir de brossa orgànica.

Segons el consistori, Palau-solità i Plegamans ha millorat molt el percentatge de residus que se separen correctament i que, per tant, poden ser reciclats gràcies a la col·laboració ciutadana. Des que es va implantar el sistema de recollida porta a porta per a la matèria orgànica i el rebuig s'ha passat a reciclar més del 70% dels residus que generen les llars palauenques.

Relacionats

Notícia

Les persones adjudicatàries podran conrear-les per l’autoconsum durant un termini de tres anys

Article

A principis d'aquest any, des de l'Associació de Municipis de l'Eix de la Riera de Caldes (AMERC) es va endegar el programa del Gestor Energètic per ajudar a les empreses dels polígons del territori i els propietaris de les naus en el seu camí cap a l'eficiència energètica.

Notícia

És fruit del conveni signat el febrer de 2022 amb l'entitat sense ànim de lucre.

Butlletí