Obertes les inscripcions al Mercat de les Segones Oportunitats del 24 d'octubre a Alella

Font: Ajuntament d'Alella
28/09/2015

Del 28 de setembre al 19 d'octubre es poden presentar les sol·licituds per participar en la cinquena edició del Mercat de les 2es Oportunitats que es realitzarà el dissabte 24 d'octubre de 10 a 18 h a la plaça d'Antoni Pujadas. És la cinquena edició d'un mercat que organitza la regidoria d'Emprenedoria, Comerç i Consum amb l'objectiu de promoure el reciclatge i el consum responsable de la ciutadania i donar una oportunitat als nous artesans i artistes locals no professionals i oferir un espai a les entitats i centres escolars per donar-se a conèixer i per autofinançar algunes de les seves activitats. 

Aquest mercat està pensat per a les persones no professionals, les entitats i els centres escolars d'Alella, els quals podran mostrar els productes que ofereixen per a la venda o per a l'intercanvi. Els productes que es podran posar per a la venda o per a l'intercanvi seran articles de segona mà, productes artístics (artesania creativa o obres de qualsevol disciplina artística) i material de marxandatge de les entitats i centres escolars d'Alella.
Per participar i exposar en una parada els objectes propis al Mercat de Segones Oportunitats, cal fer la inscripció prèvia de forma presencial a l'Ajuntament, del 28 de setembre al 19 d'octubre, mitjançant la presentació de la sol·licitud que trobareu en aquest enllaç.

Consulteu les condicions generals de participació en el Mercat de Segones Oportunitats en aquest enllaç

Municipis: 
AdjuntMida
Image icon mercat_2es_oportunitats.JPG11.33 KB

Relacionats

Article

Segons les últimes xifres oficials, des del 2005 Vilassar de Dalt ha reduït un 25.7% les emissions de CO2 i el compromís actual és arribar al 30%, l'any 2020. Aquestes dades es fan públiques coincidint amb la celebració de la Setmana del clima i la 3a vaga pel clima, a la qual tots els grups polítics municipals van donar suport ahir sumant-se a una moció de suport a la jornada convocada pel moviment Fridays for future.

Acte
04/11/2019
Biblioteca can Baratau.

Butlletí