Obertes les inscripcions al Mercat de les Segones Oportunitats del 24 d'octubre a Alella

Font: Ajuntament d'Alella
28/09/2015

Del 28 de setembre al 19 d'octubre es poden presentar les sol·licituds per participar en la cinquena edició del Mercat de les 2es Oportunitats que es realitzarà el dissabte 24 d'octubre de 10 a 18 h a la plaça d'Antoni Pujadas. És la cinquena edició d'un mercat que organitza la regidoria d'Emprenedoria, Comerç i Consum amb l'objectiu de promoure el reciclatge i el consum responsable de la ciutadania i donar una oportunitat als nous artesans i artistes locals no professionals i oferir un espai a les entitats i centres escolars per donar-se a conèixer i per autofinançar algunes de les seves activitats. 

Aquest mercat està pensat per a les persones no professionals, les entitats i els centres escolars d'Alella, els quals podran mostrar els productes que ofereixen per a la venda o per a l'intercanvi. Els productes que es podran posar per a la venda o per a l'intercanvi seran articles de segona mà, productes artístics (artesania creativa o obres de qualsevol disciplina artística) i material de marxandatge de les entitats i centres escolars d'Alella.
Per participar i exposar en una parada els objectes propis al Mercat de Segones Oportunitats, cal fer la inscripció prèvia de forma presencial a l'Ajuntament, del 28 de setembre al 19 d'octubre, mitjançant la presentació de la sol·licitud que trobareu en aquest enllaç.

Consulteu les condicions generals de participació en el Mercat de Segones Oportunitats en aquest enllaç

Municipis: 
AdjuntMida
Image icon mercat_2es_oportunitats.JPG11.33 KB

Relacionats

Notícia

La regidoria de Medi Ambient i Sostenibilitat de l'Ajuntament d'Alella ha instal·lat petites àrees de contenidors per facilitar la separació dels residus i fomentar la recollida selectiva dels residus als edificis i equipaments municipals, en el marc del Pla d’Acció Municipal (PAM).

Notícia

Les deu caixes niu que es van instal·lar al Bosquet l'any 2017, al municipi d'Alella,  per lluitar contra la processionària dels pins i afavorir la biodiversitat, han donat els seus fruits. El primer any es van ocupar set de les caixes i el segon a nou. Enguany s'han trobat nius a vuit de les deu caixes, xifra que hagués pogut ser major si no s'haguessin malmès tres caixes per actes vandàlics.

Article
Va ser el primer municipi amb aquest sistema a Catalunya

Actualment, Tiana està posicionat com el poble de l’Àrea Metropolitana de Barcelona amb el percentatge més elevat de recollida selectiva.

Butlletí