Novena Assemblea General de la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat

La cita és el proper dimecres 1 de juliol a Igualada
Redacció
29/06/2009 - 00:00

Aquest dimecres 1 de juliol, a la Sala d'Actes del Museu de la Pell d'Igualada, tindrà lloc la Novena Assemblea General de la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat, on s'informarà de les activitats realitzades per la Secretaria tècnica i pels Grups de treball de la Xarxa, des de la darrera Assemblea celebrada a Manresa el gener de 2008.

A més, durant el transcurs de la reunió se sotmetrà a l'aprovació de l'assemblea la Declaració d'Igualada i la proposta d'adhesió a Pacte d'Istanbul sobre l'aigua, consensuat en el marc del 5è. Fòrum Mundial de l'Aigua, celebrat el passat mes de març en aquella ciutat. Entre d'altres documents, durant l'assemblea es presentarà la Memòria de Sostenibilitat 2008 i el nou Model d'Ordenança reguladora de la incorporació de sistemes de captació d'energia solar per a la producció d'aigua calenta en edificis i construccions, elaborat pel Grup de treball d'Energia i Canvi Climàtic de la Xarxa.

L'acte també comptarà amb la presència del Director General de Medi Ambient i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, Frederic Ximeno, qui presentarà l'Estratègia de Desenvolupament Sostenible de Catalunya.

Us agrairem que confirmeu l'assistència per correu electrònic a xarxasost@diba.cat o bé, si ho preferiu, per telèfon al 934022222 ext. 37240 o ext 37284.

Relacionats

Article

L’Observatori de l’Aigua de Terrassa, OAT, l’òrgan de participació ciutadana vinculada al servei d’abastament municipal, celebra el cinquè aniversari de la seva creació.

Butlletí