Nova adjudicació de parcel·les als horts municipals del Papiol

Font: Ajuntament del Papiol
06/10/2014 - 00:00
Els horts municipals del Papiol tornen a obrir convocatòria de places (fins el 14 de novembre) per aquelles papiolenques i papiolencs que vulguin convertir-se en hortolans i tenir un tros on cultivar les seves pròpies hortalisses.

Aquesta serà la tercera convocatòria pública oberta a totes i tots els papiolencs que fa l'Ajuntament per a repartir les parcel·les dels horts municipals. Actualment són més de 30 persones, moltes d'elles ajudades per amics i família, les que són adjudicatàries de parcel·la. Totes elles van participar en les dues convocatòries públiques obertes que van tenir lloc el gener i l'abril de 2014.

Aquest estiu els horts municipals del Papiol han fet una nova adquisició: un compostador de 1.200 litres que ajudarà als hortolans a obtenir compost de qualitat pels mateixos horts municipals. Alhora, s'ha constituït la Comunitat d'Usuaris dels Horts Municipals, que ha de servir per poder canalitzar millor els dubtes, suggeriments i propostes que puguin sorgir entre els mateixos hortolans.

Relacionats

Article

MENJA, ACTUA, IMPACTA et proposa un viatge de descoberta dels efectes de la nostra manera de menjar i de les extraordinàries oportunitats de millora que tenim si canviem l’actual sistema alimentari.

Article


La BaixCicletada tindrà lloc el dia 1 d’octubre en el marc de la Setmana Europea de la Mobilitat Sostenible que se celebra del 16 al 23 de setembre. Es tracta d’una activitat gratuïta oberta  tothom que vulgui gaudir d’un recorregut en bicicleta pel Baix Llobregat.  

Acte
15/09/2023 - 08:25

Butlletí