No la caguis! Dues muntanyes d'incivisme, a les Franqueses del Vallès

09/05/2021 - 13:15

Aquest 30 d'abril s'han desvetllat dues accions sorpresa que hi ha previstes dins de la campanya No la caguis! Es tracta de dues muntanyes d'incivisme, una instal·lada a la rotonda del Passeig del Primer d'Octubre amb la plaça de l'Ajuntament, a Corró d'Avall; i una altra a la plaça Major de Bellavista. Cada monument urbà està format per un volum equivalent als mobles i trastos que cada setmana es retiren als carrers de les Franqueses del Vallès.

L'objectiu d'aquestes accions és denunciar l'incivisme social que comporta l'abandonament incontrolat de residus voluminosos. Les estructures tenen unes mesures aproximades de 10 metres de diàmetre i 5 metres d'alçada, i estaran ubicades en aquests punts durant els propers dies. 

La campanya No la caguis! s'ha posat en marxa per promoure el civisme i la convivència. Al llarg dels propers mesos es portaran a terme diferents accions de conscienciació que incidiran en quatre eixos estratègics, el primer la recollida de voluminosos. Aquest tipus de material no es pot abandonar a qualsevol punt sense previ avís. A les Franqueses el servei de recollida es porta a terme els dimarts a la tarda a Bellavista i els dijous a la resta del municipi. Abans, però, cal trucar a un telèfon gratuït 900 101 338. A més, cal deixar els voluminosos en un punt on no obstaculitzin el pas ni que representin un perill. Per exemple, evitar que els objectes puguin caure, que estiguin lliures de claus,... i, si ho ha vidres o miralls, s'han de protegir amb una roba o cartró. 

Al llarg de les properes setmanes hi haurà més accions relacionades amb la campanya No la caguis!


 

Categories: 

Relacionats

Article

Vídeo creat en el marc de la campanya "A Sant Feliu, dràstics amb els plàstics", impulsada per l'Oficina de Serveis Ambientals de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat en col·laboració amb els centres educatius de la xarxa Escoles + Sostenibles i entitats del municipi per conscienciar sobre la importància dels ecosistemes marins.

Notícia

Dintre de la Setmana del Medi ambient, aquesta setmana s’ha iniciat una campanya informativa a Constantí relacionada amb el reciclatge d’oli domèstic i la recollida selectiva d’olis vegetals usats. Durant aquests dies s’han distribuït díptics i cartells informatius relacionats amb aquesta temàtica.

Notícia
EL nou equipament d'El Falgar | Griselda Escrigas

EL nou equipament d'El Falgar | Griselda Escrigas

L’Ajuntament planteja una fórmula público-privada per la gestió de l’espai situat al costat del Congost, a Llerona

Butlletí