Neix la Xarxa Ibèrica del Projecte Rius

La seva feina es pot consultar al web www.proyectorios.org
Redacció
15/12/2009

El Projecte Rius és una iniciativa d'educació ambiental, voluntariat ambiental i participació ciutadana per la conservació i millora dels rius, que va néixer a Catalunya fa més de dotze anys. Ara, fruit del seu creixement, es presenta la Xarxa Ibèrica del projecte, on es mostra la feina de totes les entitats de la resta de la península que s'han anat afegint al projecte i treballant conjuntament en xarxa.

En l'actualitat participen a la Xarxa Ibèrica: Associació Hàbitats de Catalunya, Adega de Galícia, Fundació Limne de Confederació Hidrogràfica del Xúquer, Cima de Cantàbria, Aspea  de Portugal, Territorios Vivos de Madrid i Ciudad de la Energía del Bierzo-Laciana.

Segons expliquen des del projecte, "cada entitat, dels seus respectius territoris, aporta  a la xarxa la seva experiència i treball en la suma d'un esforç comú per a la preservació dels nostres rius. L'entrada en funcionament d'aquesta iniciativa pionera en un àmbit geogràfic tan ampli és possible fruït del coneixement de tots els llocs on s'actua.  La capacitat d'actuació de la societat, estigui o no organitzada, d'edat adulta o escolars, de decidir i actuar en defensa dels rius des de territoris concrets, però amb consciència global i l'objectiu comú de millorar el nostre entorn natural".

Tota aquesta feina es pot veure ara al lloc web www.proyectorios.org.

Relacionats

Butlletí