Montornés del Vallès oferirà horts socials i ecològics al marge del riu

Font: Ajuntament de Montornès del Vallès
22/01/2014 - 00:00
Aquest dilluns s'ha obert la convocatòria per adjudicar 36 parcel·les a l'avinguda del Riu Mogent. El termini de presentació de sol·licituds finalitza el 12 de febrer.

L'Ajuntament de Montornés del Vallès ha posat en marxa un programa de conreu d'horts socials i ecològics. L'objectiu és crear un espai verd públic on convisquin el cultiu d'horticultura ecològica per al consum propi amb accions lúdiques i pedagògiques per al veïnat.

Des d'aquest dilluns 20 de gener fins al 12 de febrer es poden presentar les sol·licituds per optar a una de les 36 llicències que s'adjudicaran per un període de dos anys prorrogables.

Els horts s'ubicaran en un terreny de forma triangular amb un àrea aproximada de 3.170 m2, situat al tram final de l'avinguda del Riu Mogent, prop de la deixalleria municipal. En aquesta zona s'han habilitat tres feixes 36 parcel·les d'horts d'uns 30 m2 cadascuna.

L'espai compta amb un tancament perimetral, un pou per a l'extracció d'aigües subterrànies, un dipòsit de 30.000 l per a l'acumulació d'aigua, cisternes de rec individualitzades per a cada parcel·la, casetes de serveis per al tancament d'eines, espai reservat al compostatge i zona de serveis comuns.

Per a l'atorgament de les llicències es tindran en compte criteris de tipus social i econòmic.

Podeu accedir a les bases de la licitació i al model de sol·licitud de d'aquí.

AdjuntMida
Image icon horts-socials.jpg226.17 KB

Relacionats

Notícia

Aquesta setmana ha començat la instal·lació de nous aparcaments segurs de bicicleta en diversos punts de la ciutat. Una iniciativa que dona resposta al segon projecte més votat de la primera edició dels pressupostos participatius.

Notícia

El Consistori també encarrega la redacció dels projectes per col·locar panells solars a l’Escola Pompeu Fabra i a Can Rajoler

Butlletí